AcasăSPORTAdrian Mutu vrea sa ramana la Fiorentina

Adrian Mutu vrea sa ramana la Fiorentina

Impresarul italian Pietro Chiodi a declarat la un post de radio din Cizma că Adrian Mutu nu vrea sa paraseasca gruparea AC Fiorentina, desi se vorbeste intens despre iminenta plecarea a „Briliantului” in Turcia sau Rusia.
Agentul FIFA Pietro Chiodi a afirmat, intr-un interviu acordat postul italian de radio Sky, ca atacantul Adrian Mutu iubeste echipa AC Fiorentina, precum si orasul Florenta, unde isi doreste sa ramana in continuare. „Adrian este in vacanta acum. Este linistit, iar noi asteptam vesti de la familia Della Valle (n.r. cea care conduce destinele gruparii de pe „Artemio Franchi”)”, a spus Chiodi.
Impresaul spune ca tratativele privind situatia contractuala a lui Adrian Mutu se vor relua in urmatoarele zile. „Peste 15-20 de zile ne vom intalni cu presedintele Andrea Della Valle si directorul sportiv Pantaleo Corvino si vom vedea ce se va decide. Adrian vrea sa ramana la Florenta, pentru ca iubeste acest oras, si ii stimeaza pe suporteri, dar nici nu vrea sa blocheze cresterea Fiorentinei. In cadrul reuniunii pe care o vom avea, vom determina daca Adrian este un obstacol, iar daca este cazul vom cauta o alta destinatie”, a spus Chiodi.
Adrian Mutu mai are contract cu AC Fiorentina pana in 2012, dar in cazul in care se decide plecarea acestuia, el ar putea demara negocierile privind transferul in Turcia (la Galatasaray Istanbul) sau Rusia (la Kuban Krasnodar), acolo unde ar putea fi antrenat de Fatih Terim, respectiv Dan Petrescu. Insa, nu este exclus un transfera in tarile arabe, media din Romania vehiculand varianta Al Ain, formatie din Emiratele Arabe Unite preluata de curand de Cosmin Olaroiu.

author avatar
Sebastian Stan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger