AcasăSPORTAdrian Mutu tânjeşte, deja, după Fiorentina

Adrian Mutu tânjeşte, deja, după Fiorentina

Atacantul roman Adrian Mutu a declarat, ieri, la conferinta de presa in care a fost prezentat la Cesena, ca suporterii formatiei AC Fiorentina ii vor ramane mereu in suflet.
„La Fiorentina au fost cinci ani superbi, am jucat in Liga Campionilor, am crescut mult si sunt convins ca in viitor se vor intari. Suporterilor Fiorentinei le spun ca au fost cinci ani de neuitat. M-au sustinut in teren, chiar si atunci cand am avut probleme. Ii voi sustine in continuare. Vor ramane mereu in inima mea. Imi pare rau ca am plecat, dar intr-o zi ma voi intoarce. Cu Gilardino m-am cunoscut in urma cu opt ani, am jucat mult timp impreuna, este un om si un fotbalist fantastic. Cu clubul Fiorentina nu m-am despartit in conditii bune, dar trebuie sa le multumesc oamenilor de acolo si in mod special lui Andrea Della Valle. Urez succes echipei in continuare, dar mai ales suporterilor de acolo. De multe ori am jucat mai mult pentru ei, decat pentru echipa”, a spus Mutu.

Internationalul roman a afirmat ca este fericit de faptul ca va juca la Cesena: „Sunt fericit sa fiu aici. Cu ceva timp in urma l-am cunoscut pe presedinte, o persoana ambitioasa si cu idei clare. Obiectivul nostru este sa confirmam ceea ce echipa a facut in sezonul trecut. Mental sunt pregatit. Am jucat sapte ani in Liga Campionilor, am castigat titluri, nu am nicio problema. Eram la un club mare ca Fiorentina si nimeni nu m-a obligat sa plec. Cesena m-a dorit cu ardoare si am decis sa vin aici. Nu sunt batran, dar am ceva experienta. Am facut multe erori, dar acum m-am schimbat”.

Adrian Mutu, in varsta de 32 de ani, a semnat, la 23 iunie, un contract pe doua sezoane cu optiune de prelungire pentru inca un an cu Cesena.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger