AcasăSPORTAdrian Mutu scos din schema: Familia fostului dinamovist George Tucudean vrea UTA!

Adrian Mutu scos din schema: Familia fostului dinamovist George Tucudean vrea UTA!

Familia Tucudean incearca sa preia UTA fara a-l mai implica in afacere si pe Adrian Martian

Internationalul roman Adrian Mutu controleaza clubul UTA prin intermediul controversatului afacerist Adrian Martian. In ultimele zile, de soarta „Batranei Doamne” se intereseaza familia fostului atacant dinamovist George Tucudean, produs al fotbalului aradean.

Familia Tucudean incearca sa preia UTA fara a-l mai implica in afacere si pe Adrian Martian

Tranzactia este, insa, mult mai complicata. In acte, la Registrul Comertului, proprietarii UT-ei sunt trecuti italienii Giovanni Catanzaritti si Giuseppe Guzardi, insa finantarea clubului a fost asigurata din primavara incoace de Adrian Martian, bunul prieten al internationalului Adrian Mutu. Tocmai din acest motiv, desi se da proprietar al „Batranei Doamne”, Martian nu este luat in calcul la realizarea tranzactiei de Marius Tucudean, tatal atacantului de la Standard Liege si fost jucator la UTA.

Adrian Martian

Conform presei locale, familia Tucudean a inaintat o oferta de 530.000 de euro de preluare a gruparii banatene, valabila pana in aceasta dimineata. Totusi, situatia nu este atat de simpla, deoarece Giovanni Catanzaritti a incheiat impreuna cu Adrian Martian un act notarial prin care acestuia din urma i-ar reveni 80% din actiunile UT Arad!

In alta ordine de idei, ca sa-si consolideze puterea la club, Martian a anuntat ca-l va aduce la echipa pe fostul antrenor Adrian Falub, care ar urma sa vina cu mai multi jucatori. Obiectivul stabilit pentru sezonul viitor este promovarea.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
922 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger