AcasăSPORTAdrian Mutu revine in Liga 1

Adrian Mutu revine in Liga 1

Fotbalistul Adrian Mutu a anuntat ca in curand va reveni in Liga 1, urmand sa joace in tricoul alb – rosu al clubului FC Dinamo. Acesta este nemultumit de faptul ca la echipa nu va mai fi si Cristi Borcea, unul dintre prietenii sai.

Adrian Mutu, atacantul in varsta de 33 de ani al echipei italiene Cesena, i-a anuntat pe suporterii dinamovisti ca este posibil ca in scurt timp sa imbrace tricoul alb – rosu al echipei.

Anuntul a fost facut miercuri noapte prin intermediul paginii sale oficiale de pe un site de socializare.

„La Dinamo o sa vin cit de curind… Pacat ca a plecat C.B., dupa parerea mea unul dintre cei mai mari dinamovisti kre i-am intilnit vreodata!!”, a postat acesta pe Twitter.

Totodata, prin intermediul aceluiasi site, Adrian Mutu a dorit sa infirme si zvonurile conform carora s-ar transfera la echipa FC Vaslui.

„Nu, nu ma duc la Vaslui chiar daca e o echipa care in ultimi ani a cistigat respectul tuturor iubitorilor de fotbal de calitate… in ultimii ani… ca sa ma corectez ca poate mai apar si in ziare”, a mai scris acesta.

Momentan Adrian Mutu este legitimat la echipa italiana Cesena, ce a retrogradat in liga secunda, insa atat el, cat si managerii clubului doresc un transfer al acestuia catre un alt club, fie italian, fie din strainatate.

author avatar
Ionut Zgimbau
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger