AcasăSPORTAdrian Mutu, reactie dura la adresa lui Piturca: "Nu vrea sa recunoasca!"

Adrian Mutu, reactie dura la adresa lui Piturca: „Nu vrea sa recunoasca!”

Implicat intr-un adevarat scandal, dupa ce a postat, pe un site de socializare, o caricatura la adresa lui Victor Piturca, Adrian Mutu face lumina in acest caz.

Intr-o interventie avuta la Dolce Sport, Mutu a precizat ca nu se simte vinovat din cauza caricaturii si ca altele sunt motivele pentru care el nu face parte din lotul echipei nationale.

„Nu am inventat eu caricatura, am primit-o si eu. Mi s-a parut simpatica si am postat-o. Atata tot. Nimic mai mult. Bineinteles ca sunt alaturi de echipa nationala. In afara de poza asta, care mi s-a parut simpatica si menita sa destinda atmosfera, ca era prea incordata, vorbind serios, chiar cred in sansele nationalei. Daca marcam in primul sfert de ora, cred ca putem intoarce rezultatul” a declarat Adrian Mutu, la Dolce Sport.

Totusi, atacantul lui Ajaccio sustine ca este in razboi cu selectionerul Victor Piturca si ca „atata vreme cat domnul Piturca este la nationala, portile sunt inchise pentru mine. Ma retrag fortat de la nationala, atata vreme cat este domnul Piturca, dar problema nu este aceasta caricatura ci anumite lucruri pe care nu vrea sa le recunoasca”.

Mutu spune ca nu a vazut meciul de la Pireu, dar era informat, in legatura cu rezultatul, de mai multi prieteni. „Inteleg ca nu a fost un meci reusit. Chiar m-a surprins golul de 2-1. Nici nu am citit mesajul prin care eram anuntat ca am egalat ca deja primesc mesaj cu golul de 2-1. Am crezut ca e o gluma” a afirmat fotbalistul roman.

author avatar
Cristi Ionita
565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger