AcasăSPORTAdrian Mutu: "Mai am destule gloante pe teava!"

Adrian Mutu: „Mai am destule gloante pe teava!”

Adrian a fost omul meciului in confruntarea cu Genoa

Atacantul roman a reusit o dubla in Cesena – Genoa, scor 2-0, partida din etapa 12 a campionatului italian, iar romanul este laudat de presa si de fostii colegi de la AC Fiorentina.

Adrian a fost omul meciului in confruntarea cu Genoa

Certat de toata lumea pentru evolutiile mizerabile din primele etape, Adrian Mutu a avut nevoie de trei luni pentru a se acomoda la Cesena. Dupa dubla din confruntarea cu Genoa, „Briliantul” a devenit eroul echipei. Atacantul are acum trei reusite pentru actuala sa echipa, Mutu contabilizand 50% dintre golurile Cesenei. “Calutii de mare” au legat doua victorii la rand, 1-0 la Bologna si 2-0 cu Genoa, si au pasat „lanterna rosie” celor de la Lecce.

A revenit soarele pe strada lui Mutu

Dubla din confruntarea de duminica i-a facut pe ziaristii din Italia sa remarce ca Adrian “a renascut la 32 de ani si poate fi omul care sa o salveze pe Cesena de la inec”, lucru remarcat si de Daniele Arrigoni, antrenorul Cesenei. Notat cu 8 pentru evolutia sa, Mutu a patruns – pentru prima data in acest sezon – in echipa etapei din Serie A, el facand pereche, in atac, cu suedezul Ibrahimovic de la AC Milan. „Briliantul” promite ca acesta este doar inceputul: „Mai am destul gloante pe teava!”.

Respectat de Frey, regretat de Gilardino

Colegii de la Cesena pariaza pe decarul roman

Umilit de Mutu la meciul din week-end, cand atacantul roman l-a executat cu o scarita din penalty, Sebastian Frey, portarul lui Genoa, spune ca nu s-a suparat pe Adrian. „Am fost colegi la Fiorentina cinci ani si am ramas buni prieteni, ne-am dat mana la finalul partidei” a spus goalkeeperul francez. Si Alberto Gilardino, aflat inca in lotul Fiorentinei, a avut cuvinte de lauda la adresa romanului, comparandu-l cu Totti sau Del Piero. Dupa plecarea lui Mutu de la Fiorentina, Gilardino a reusit un singur gol, el punand ineficienta sa pe “despartirea de Mutu, coechipierul cu care ma intelegeam cu ochii inchisi”. Dupa 12 etape, Fiorentina se zbate in zona nisipurilor miscatoare, aflandu-se pe locul 16, la trei puncte de retrogradare.

author avatar
Cristi Ionita
140 afisari

1 COMENTARIU

  1. DA MAI MUTULE ASA E
    ATATEA GLOANTE AI CATE INTRA ODATA INTR-O SINGURA ȚEAVA…. ADICA 1 SI ASTA INSEAMNA MULT PT TINE…AI DREPTATE….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger