AcasăRecomandariAdrian Mutu in Ghencea, transferul BOMBA care poate face din Steaua un...

Adrian Mutu in Ghencea, transferul BOMBA care poate face din Steaua un club BRILIANT!

Contractul cu Ajaccio va fi reziliat in vara, daca echipa corsicana retrogradeaza in a doua divizie din Franta. Ramas „somer”, Adrian Mutu ar putea semna cu Steaua, unde este dorit de antrenorul Laurentiu Reghecampf.

Mutu, atacantul gruparii franceze AJ Ajaccio

Chiar daca miercuri seara a marcat doua goluri pentru AC Ajaccio, ajungand la 10 reusite in acest sezon, atacantul Adrian Mutu nu este sigur ca va continua la gruparea corsicana si din vara incolo. Salariul sau de 1,2 milioane de euro reprezinta nu mai poate fi suportat de club daca echipa retrogradeaza (pe 15 in Ligue 1, doua puncte peste Sochaux, prima formatia aflata pe loc retrogradabil), presedintele Alain Orsoni anuntandu-l pe Mutu, in acest sens, ca va trebui sa-si caute alt loc de munca. Iar internationalul roman a dat, joi, primul semn despre viitorul sau, afirmand ca ia in calcul o trecere la Steaua.  „Da, am vorbit cu Reghecampf de mai multe ori in ultimul timp. L-am felicitat, ii doresc bafta in continuare si sper sa obtina si mai multe performante in cupele europene in sezonul urmator. Eu cand am spus ca as putea da si 40 de goluri daca i-as avea colegi pe stelisti, nu am glumit. Chiar asa e, sunt fotbalisti care joaca foarte ofensiv si care aduc mingea foarte mult in fata portii. Dar cred ca au deja un atacant pe masura, Rusescu a demonstrat anul asta, a dat foarte multe goluri, cred ca peste 20…, bine, nu stiu cum si ce fel de atacant isi doreste Steaua pentru la vara. Daca Gigi Becali ma vrea, sa ma sune”, a declarat fotbalistul la Digi Sport.

In confruntarea cu bunul sau prieten, Zlatan Ibrahimovic (PSG)

Prieten bun cu familia Prodan-Reghecampf, Adrian Mutu si-ar indeplini un vis din copilarie prin transferul la Steaua, stiut fiind faptul ca, inainte de a semna cu Dinamo in 1999, pitesteanul isi dorea sa imbrace tricoul „ros-albastru” al Stelei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger