AcasăSPORTAdrian Mutu, in al noualea cer: va fi din nou tata de...

Adrian Mutu, in al noualea cer: va fi din nou tata de baiat!

Fericire maxima pentru sotii Mutu

Fostul international are parte, fara dar si poate, de o perioada foarte buna, atat in plan personal, cat si profesional.

Fericire maxima pentru sotii Mutu

La doar cateva zile de cand a semnat cu Dinamo, iar apoi si-a preluat oficial prerogativele de manager general al formatiei din Stefan cel Mare, echipa pentru care a evoluat in urma cu cativa ani, Adrian Mutu a primit o alta veste grozava. De aceasta data in privinta bebelusului pe care il poarta in pantece Sandra, partenera lui de viata. Cel putin asta reiese din modul in care a vestit lumii, via Facebook, ce detaliu esential a aflat despre cel de-al patrulea sau copil. „Baiaaaaaaaaaaaat!!!!”, a scris fostul capital al Nationalei pe contul sau, adaugand, undeva in cursul noptii trecute, ca abia ce primisera confirmarea de la medic.

Va amintim faptul ca Adrian Mutu si iubita lui, model de profesie, s-au casatorit la inceputul anului, in afara tarii, in timpul unei vacante. Dar si faptul ca fotbalistul mai are un baiat, pe Mario, din prima sa casnicie, cea cu Alexandra Dinu, dar si doua fetite, din mariajul cu Consuelo Matos – Adriana si Maya.

sursa foto: Facebook/Adrian Mutu

author avatar
Cristina Stefan
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger