AcasăSPORTAdrian Mutu, ca si transferat in Franta, la Ajaccio

Adrian Mutu, ca si transferat in Franta, la Ajaccio

Fotbalistul roman Adrian Mutu va parasi in curand Italia, urmand sa ajunga in Franta, la echipa de Liga 1, Ajaccio, echipa care a terminat pe locul 16, din 20 de echipe.

Desi se zvonea ca ar fi semnat cu o nou promovata din Turcia, Kasimpasa, echipa sustina de premierul turc Recep Tayyip Erdogan, Adrian Mutu ar putea ajunge in Franta, la echipa Ajaccio, club care sezonul trecut s-a clasat pe locul 16.

Anuntul privind transferul atacantului roman a fost facut chiar de catre presedintele clubului francez, Alain Orsoni, care a adaugat ca lipseste doar acceptul clubului italian pentru ca mutarea sa aiba loc.

„Am incheiat un acord cu Mutu si agentii sai. Jucatorul trebuie acum doar sa se inteleaga cu Cesena. Este un jucator extraordinar. Ne dorim sa il vedem purtind culorile noastre cit mai rapid”, a declarat acesta, citat de le10sport.com.

Adrian Mutu a parasit clubul italian Cesena din postura de jucator liber de contract dupa ce, din cauza ca echipa a retrogradat in liga secunda italiana, patronii clubului s-au anuntat ca nu isi mai permit sa ii plateasca salariul de 1.5 milioane de euro.

author avatar
Ionut Zgimbau
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger