AcasăSPORTAdrian Mutu a fost prezentat oficial la Petrolul Ploiesti

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la Petrolul Ploiesti

Mult asteptata intoarcere a lui Adrian Mutu in Liga I a fost oficializata, practic, marti seara cand atacantul roman a fost prezentat de noua sa echipa, Petrolul Ploiesti.

Internationalul roman, Adrian Mutu, va evolua un an si jumatate la Petrolul, existand posibilitatea ca acordul dintre cele doua parti sa fie prelungit si din vara lui 2015.

Adrian Mutu se declara incantat de intoarcerea in Liga I. Ultima data cand atacantul evolua pentru o echipa din tara s-a petrecut in 1999, cand Mutu juca la Dinamo.

Adrian Mutu spune ca va sta la Bucuresti, alaturi de sotie si copii, si ca obiectivul sau personal este sa marcheze cat mai multe goluri pentru a-i rasplati pe fanii Petrolului si pe conducatorii clubului.

Internationalul roman a lamurit si problema negocierilor cu Dinamo si Steaua. Adrian Mutu spune ca ar fi vrut sa se intoarca din Liga I inca din vara lui 2013, dar la Dinamo, negociind pe aceasta tema chiar cu noul patron, Ionut Negoita. Adrian Mutu sustine chiar ca amicul sau, Cristi Borcea, ar fi fost dispus sa suporte din buzunarul propriu cheltuielile implicate de transferul lui Mutu, la Dinamo, dar oficialii gruparii din Stefan cel Mare nu l-au vrut pe fotbalist.

In legatura cu un eventual transfer la Steaua, Adrian Mutu a precizat ca a discutat mai mult in gluma cu Laurentiu Reghecampf despre o asemenea mutare.

Adrian Mutua fost asteptat cu un real interes la Ploiesti, in jur de 7.000 de spectatori si 100 de ziaristi fiind prezenti la fata locului. Ba chiar oficialii Petrolului sustin ca marti, in prima zi cand s-au pus in vanzare tricouri cu numele internationalului roman, ploiestenii au vandut cel putin 250 de asemenea tricouri, desi pretul unuia este in jur de 200 de lei.

Adrian Mutu nu vrea sa se retraga de la echipa nationala si spune ca va raspunde oricand afirmativ unei eventuale convocari. Chiar a negat un eventual conflict cu actualul selectioner, Victor Piturca, spunand doar ca „Piturca este un antrenor bun, dar un pic cam invechit. Nu trebuie sa se supere, este pur si simplu parerea mea. Pot sa spun ca nu sunt de acord cu metodele lui de a antrena”.

sursa foto: observatorulph.ro

author avatar
Cristi Ionita
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger