AcasăSPORTAdrian Mutu a batut Lyon-ul de unul singur!

Adrian Mutu a batut Lyon-ul de unul singur!

Adrian Mutu si-a asumat rolul de lider la AC Ajaccio

Lasat de selectionerul Victor Piturca sa isi ajute echipa de club in meciurile cu Olympique Lyon si Bordeaux, Adrian Mutu si-a demonstrat, ieri, valoarea in fata fostei campioane din Franta.

Adrian Mutu si-a asumat rolul de lider la AC Ajaccio

Titularizat pe postul de atacant central, Adrian Mutu a inceput prost confruntarea cu Olympique Lyon, incasand un cartonas galben din primele minute.

Adrian Mutu se lupta pentru minge cu un jucator de la Lyon

Dupa o repriza intai cat de cat echilibrata, oaspetii au deschis scorul prin Lacazette, in minutul 54, indreptandu-se spre ceea ce parea a fi o victorie normala in Corsica. A fost momentul in care internationalul roman s-a decis sa ia meciul pe cont propriu. Mai intai, „Briliantul” a fost co-autor la reusita de 1-1 a lui Belghazouani (’60), iar apoi si-a trecut si el numele pe tabela de marcaj. Si nu o data (’65), ci de doua ori, ultimul gol venind din penalty, de data aceasta executat plasat, la firul ierbii.

In clasamentul golgeterilor din Ligue 1, Adrian Mutu ocupa pozitia a 13-a, cu sapte reusite; lider este suedezul Zlatan Ibrahimovic, cu 20 de goluri.

author avatar
Cristi Ionita
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger