AcasăSPORTAdrian Mititelu i-a dat in judecata pe Burleanu si Piturca

Adrian Mititelu i-a dat in judecata pe Burleanu si Piturca

Adrian Mititelu, fostul patron al Fotbal Club Universitatea Craiova, i-a dat in judecata pe Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, si pe Victor Piturca, fostul selectioner al Romaniei.

Actiunea este doar un nou episod din razboiul pe care Mititelu il duce cu Federatia Romana de Fotbal pentru recuperarea prejudiciului creat dupa ce gruparea din Banie a fost dezafiliata in 2011.

Mititelu i-a dat pe cei doi in judecata din cauza modului in care au pus capat mandatului de selectioner al lui Piturca.

Conform sportnews.ro, Mititelu sustine ca despartirea de Piturca este extrem de costisitoare pentru Federatia Romana de Fotbal, iar prin aceasta afacere FRF si-ar putea solicita intrarea in insolventa, caz in care nu va mai avea motiv sa plateasca despagubirile pe care Mititelu viseaza sa le obtina in instanta.

„Ne este vatamat dreptul si interesul legitim din moment ce faptele reclamate au creat premisele insolvabilitatii FRF si pe cale de consecinta nerecuperarea prejudiciului produs prin infractiune chiar de FRF si altii”, sustine Adrian Mititelu in plangerea penala.

Fostul patron de la Fotbal Club Universitatea Craiova il acuza pe Razvan Burleanu ca nu avea competenta necesara pentru a semna rezilierea contractului cu Victor Piturca, ci trebuia sa supuna actiunea la vot.

Sursa amintita precizeaza ca membrii Comitetului Executiv al FRF se reunesc pe 30 octombrie pentru a analiza situatia creata.

author avatar
Cristi Ionita
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger