AcasăSPORTAdrian Mititelu este istorie: Lia reface Craiova Maxima

Adrian Mititelu este istorie: Lia reface Craiova Maxima

Lia Olguta Vasilescu este suporterul numarul unu al "Stiintei"

Edilul orasului Craiova s-a intalnit cu fostele glorii ale clubului Universitatea, pe care a reusit sa le coopteze in noul proiect fotbalistic pe care-l va demara in aceasta vara.

Lia Olguta Vasilescu este suporterul numarul unu al "Stiintei"

„Acum trei saptamani, i-am dat un ultimatum lui Adrian Mititelu si i-am spus: «Mai ai o saptamana sa faci echipa». Daca nu o faci tu, o fac eu!»”, a declarat Lia Olguta Vasilescu, edilul din Cetatea Baniei. Decisa sa readuca „Stiinta” pe harta fotbalului romanesc, i-a invitat, miercuri seara, pe cativa dintre fostii mari jucatori ai echipei „alb-albastre” la un dialog despre viitorul Universitatii. Au raspuns „prezent” Camataru, Boldici, Cartu, Geolgau, Lung, Tilihoi si Negrila, cu totii cazand de acord ca noua echipa trebuie construita in cadrul Clubului Sportiv, care functioneaza, deja, sub patronajul municipalitatii. „M-am bucurat sa aflu ca jucatorii Craiovei Maxima vor exact echipa de fotbal in care au evoluat si ei. Atunci asa s-a numit, CS Universitatea Craiova, este aceeasi sigla, aceleasi culori. Va juca tot pe Ion Oblemenco. Nu stiu ce o sa spuna domnul Mititelu, dar cred ca nimeni din Craiova nu poate sa ma acuze pe mine ca nu am incercat sa fac echipa cu el”, a declarat Lia Olguta Vasilescu la finalul intalnirii de la „Golden House”.

Parteneriat public-privat pentru „Stiinta”

Adrian Mititelu ramane singur in razboiul cu LPF si FRF

Noua Universitatea are, deja, un patron, al carui nume nu este, inca, facut public din diverse motive. Primarul Craiovei doar a mentionat ca „in aceasta perioada se face documentatia necesara pentru asocierea dintre CSU Craiova, municipalitate si societatea care va finanta echipa. Este un investitor serios, care vine in prima faza cu suma de 1,5 milioane euro. Echipa va juca pe stadionul «Ion Oblemenco» pana in momentul in care acesta va fi demolat. Finantatorul este un sustinator al Universitatii Craiova de cand era copil. CS Universitatea Craiova va juca, in Liga a II-a, cu sigla veche”.
La randul lui, Adrian Mititelu a dezvaluit ca de la Bucuresti se fac presiuni uriase pentru a-i fi luat clubul: „Nu de mult am primit o propunere de a ceda 51% din actiunile Universitatii. Cel care mi-a facut propunerea a fost Marius Tuca. Discutia a avut loc in biroul Olgutei. Tuca mi-a spus «nu ai nici o sansa, da-ne echipa si totul va fi bine. Nu stii cu cine te lupti, nu stii cu cine te pui!»”.

Mititelu, alungat de pe „Central”

Autoritatile locale din Craiova au evacuat, joi, din incinta fostului „Central” toate bunurile apartinand clubului detinut de Adrian Mititelu. Chemat la fata locului pentru a fi martor la aceasta operatiune, patronul Universitatii n-a fost lasat de jandarmi sa intre pe stadion. „Este un abuz al PSD-ului, un atac de tip mafiot. Va spun ca Sandu Mircea a ajuns la virful PSD-ului si mi-a dat lovitura fatala. Am vorbit cu oamenii de la UEFA, de unde mai primesc eu informatii. Sandu Mircea a rezolvat la UEFA ca Steaua sa nu fie exclusa si apoi PSD a sacrificat Craiova. Va jur ca asta e adevarul! Persoane din PSD s-au dus la Sandu pentru ca acesta sa discute cu Platini, dar conditia lui a fost ca Universitatea Craiova sa fie sacrificata”. No comment!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
867 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger