AcasăSPORTAdrian Mititelu, dat afara din casa

Adrian Mititelu, dat afara din casa

Adrian Mititelu, patronul clubului de fotbal Universitatea Craiova, va ramane in cel mult o luna fara casa in care locuieste si fara unul dintre hotelurile sale.

Afaceristul a pierdut lupta din instanta avuta cu CEC Bank, iar micapi.ro anunta ca Mititelu va fi executat in maxim 30 de zile.

Mititelu a facut un imprumut de 4 milioane de euro la CEC Bank, cel mai probabil pentru a finanta echipa de fotbal, dar nu a mai avut lichiditatile necesare pentru a plati ratele si a ajuns la judecata.

In cele din urma, magistratii au dat o decizie definitiva si irevocabila, decizie conform careia Mititelu este bun de plata si poate fi executat silit. Astfel, el va pierde bunurile pe care le-a pus gaj, respectiv casa in care locuieste si Hotelul New York din Craiova, hotel pe care il folosea pe post de sediu al FC Universitatea Craiova.

Aceasta este doar ultima lovitura dintr-un sir nesfarsit de lovituri incasate de afaceristul oltean. Mititelu a mai pierdut, in acest an, stadionul si locul unde echipa efectua cantonamente.

author avatar
Cristi Ionita
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger