AcasăSPORTAdrian Mititelu, audiat la DNA: "Sa ne spuna de ce toti oamenii...

Adrian Mititelu, audiat la DNA: „Sa ne spuna de ce toti oamenii pe care-i numeste Mircea Sandu ajung la puscarie!”

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, este audiat la Directia Nationala Anticoruptie, intr-un dosar de coruptie in fotbal, potrivit Mediafax.

Mircea Sandu aplica statutul , dar nu respecta legea!

„Legea domnule Sandu Mircea! Te bati cu pumnul in piept ca-ti respecti regulamentele pe care le faci dumneata. Respecta legea si apoi regulamentele. Cum poti sa te lauzi ca respecti ceea ce faci singur? Citeste bine legea si apoi vorbesti de regulamente. El spune ca nu e vinovat. Va dati seama cecomic este?”, a declarat Mititelu, la iesirea de la DNA.

„Tu esti un obstacol in calea fotbalului, Mircea Sandu! Sunt dezamagit ca Mircea Sandu a facut niste afirmatii aiurea care sunt pe langa lege. Sa ne spuna de ce toti oamenii pe care-i numeste el ajung la puscarie. In ultimii ani, arbitrajul a decis campioana Romaniei, dar si echipele retrogradate.

DNA investigheaza in prezent al doilea caz major de coruptie din arbitrajul romanesc, in care este implicat presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Vasile Avram. Acesta a primit duminica mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Potrivit DNA, in 21 mai 2011, Vasile Avram, supervizor la meciul FCM Targu Mures – Universitatea Cluj, din ultima etapa a campionatului trecut, ar fi primit de la omul de afaceri Sorin Terbea, prin intermediari, suma de 19.000 de euro, in scopul delegarii unor arbitri agreati de formatia muresanai in sezonul 2011/2012.

„In aceeasi imprejurare si in acelasi scop, inculpatul Avram Vasile a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucuresti-Tirgu-Mures si retur, folos oferit de Terbea Sorin Ioan”, a informat, DNA.

Si omul de afaceri Sorin Terbea a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger