AcasăSPORT Adrian Cristea si Gicu Grozav, amenintati cu bataia de fani!

Adrian Cristea si Gicu Grozav, amenintati cu bataia de fani!

Jucatorii cu glezna fina din echipa lui Mircea Rednic au fost interpelati de suporteri, care le-au cerut socoteala dupa ultimele partide in care nu au evoluat la valoarea lor.

Vedetele Petrolului vor fi trase la raspundere pentru rezultatele echipei

Doi dintre internationalii Petrolului, Gicu Grozav (21 de ani) si Adrian Cristea (28 de ani), nu reusesc sa de adapteze la echipa din Ploiesti. Daca Grozav este unul dintre preferatii lui Victor Piturca, la echipa nationala, unde are deja marcate doua goluri, la echipa de club nu reuseste sa se impuna.

Mircea Rednic a discutat cu fanii despre situatia echipei

Tanarul petrolist are 9 meciuri jucate si doua reusite, iar in ultimele partide a fost scos de pe teren de Mircea Rednic, care nu este multumit de randamentul sau. De cealalta parte, Adrian Cristea prinde din ce in ce mai greu echipa, fiind confruntat mai mult cu viata mondena, decat cu Liga 1. Gurile rele spun ca Mircea Rednic i-ar fi dat pe mana galeriei, scotandu-i tapi ispasitori, mai ales ca si el a fost bagat in corzi de fanii galben-albastrii. Suporterii au reactionat imediat, explicandu-le ca ar putea sa si-o “fure” chiar pe teren, dupa modelul Galamaz. Ei au ragaz un singur meci, cel cu Steaua, din weekend, unde ar putea sa arate ca merita sa joace pentru Petrolul si unde galeria le-a pregatit un program special, coroborat cu o coregrafie si un cor de fluieraturi.

author avatar
Sebastian Stan
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger