AcasăSPORTAdrian Cristea se retrage din fotbal la 30 de ani

Adrian Cristea se retrage din fotbal la 30 de ani

Adrian Cristea, mijlocasul Stelei, a anuntat ca este gata sa agate ghetele in cui, in vara, din momentul in care ii va expira contractul cu gruparea din Ghencea.

Tras pe linie moarta la Steaua, „Printul” Cristea si-a incercat norocul in iarna in Israel, in speranta ca va mai gasi inca un contract avantajos in strainatate, dar a fost refuzat de mai multe echipe in frunte cu Hapoel Petah Tikva.

In aceste conditii, fanatik.ro anunta ca mijlocasul a ajuns sa se antreneze tot mai rar si a acordat o importanta tot mai mare activitatilor extrasportive.

Iar succesul pe care il are ca proprietar al unui magazin cu produse vestimentare de lux l-a facut sa-si dea seama ca ar putea deveni un designer de succes. Cristea este gata sa renunte la fotbal pentru a se apuca de creat haine, il are ca idol pe Catalin Botezatu, designer cu care a impartit-o pana si pe Bianca Dragusanu, si spune ca „ma voi implica in toate proiectele, chiar daca nu am studii in domeniu”.

Si cum atelierul lui Cristea este situat in centrul Capitalei, in Piata Romana, unde chiriile sunt pe masura, fotbalistul si-a propus sa vanda costumele create dupa ideile lui cu cel putin 2.000 de euro bucata.

Cristea a jucat de-a lungul carierei pentru Politehnica Iasi, Dinamo Bucuresti, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiesti, Standard Liege si Steaua Bucuresti. A adunat si noua selectii in echipa nationala, dar a fost considerat, in permanenta, un jucator care-si bate joc de talentul incomensurabil.

author avatar
Cristi Ionita
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger