AcasăSPORTAdonis Stevenson il trece pe Bute la "si altii"

Adonis Stevenson il trece pe Bute la „si altii”

Bute

Considerat de catre IBF unul dintre boxerii favoriti sa-l infrunte pe Carl Froch, campionul mondial de la categoria supermijlocie, canadianul Adonis Stevenson refuza, deocamdata, un meci cu romanul Lucian Bute.

Stevenson (stanga) este considerat favorit sa se bata pentru titlul mondial cu Froch

Ramas fara adversar, dupa ce infruntarea cu camerunezul Sakio Bika din 11 august a picat, canadianul Adonis Stevenson, locul 2 mondial in ierarhia IBF de la categoria supermijlocie, a anuntat ca negociaza posibilitatea disputarii unui meci impotriva americanului Andre Dirrell.

Bute vrea sa revina cat mai rapid in fruntea ierarhiei IBF

Disputa ar urma sa fie eliminatorie pentru centura detinuta in acest moment de Carl Froch.

Andre Dirrell nu a mai avut un meci din decembrie anul trecut

Stevenson a precizat ca abia daca pica meciul cu cel mai mare dintre fratii Dirrell va lua in calcul un posibil meci cu Bute. Totusi, Yvon Michel, promotorul canadianului, a recunoscut ca un meci intre „Superman” si Bute ar fi extrem de interesant pentru publicul canadian, ambii pugilisti avand numerosi fani. Altfel, Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, a anuntat ca pana la sfarsitul lunii iulie vom afla numele viitorului adversar al lui Bute si ca este foarte posibil ca acesta sa nu fie Stevenson.

author avatar
Cristi Ionita
344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger