AcasăSPORTAdministratorul judiciar de la "U", mai bine platit decat jucatorii!

Administratorul judiciar de la „U”, mai bine platit decat jucatorii!

Horia Tiril conduce, de fapt, "U" Cluj

In timp ce plafonul salarial al fotbalistilor Universitatii Cluj a fost coborat la 4.000 de euro pe luna, o data cu intrarea clubului in insolventa, administratorul judiciar Horia Tiril beneficiaza de un onorariu de doua ori mai mare!

Horia Tiril conduce, de fapt, "U" Cluj
Jucatorii Universitatii se sacrifica pentru binele clubului

Salvarea de la faliment a clubului Universitatea Cluj se face printr-un urias sacrificiu financiar. Doar al jucatorilor, sa fim bine intelesi de la inceput! Noua conducere administrativa, in speta cabinetul de insolventa al lui Horia Tiril, a decis coborarea plafonului salarial lunar al jucatorilor la 4.000 de euro. In schimb, „Global Money Recovery IPURL” (societatea in cauza) si-a tras un onorariu de 10.000 de euro pe luna, fapt recunoscut chiar de Horia Tiril: „Vorbim de onorariul unei firme de insolventa care anul trecut a terminat pe locul 2 intr-un clasament al firmelor de profil. Perioada de inceput este cea mai grea intr-un proces de reorganizare judiciara. Cel care va veni dupa mine va avea o misiune mult mai usoara. In luna decembrie, la ultima situatie prezentata inainte de declararea insolventei, clubul avea cheltuieli de 22 de miliarde de lei vechi, iar la finalul lunii martie am ajuns la cheltuieli de 7 miliarde de lei vechi. Jucatorii sint cu salariile si chiriile platite in avans, iar clubul are in cont, la dispozitie, aproape un milion de euro. Nu cred ca suma pe care o cer este neconforma cu realitatea”.

De remarcat si sa salariul antrenorului Ionel Ganea este de aproape trei ori mai mic (3500 de euro) decat onorariul perceput de administratorul judiciar.=

author avatar
Laurentiu Teodorescu
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger