AcasăSPORTAdministratorul delegat al lui AC Milan era sa moara la Londra

Administratorul delegat al lui AC Milan era sa moara la Londra

La 67 de ani, Galliani face fata tot mai greu tensiunii din fotbal

Calificarea cu emotii a italienilor in sferturile de finala UEFA Champions League era sa-l coste scump pe administratorul delegat Adriano Galliani, care era sa faca infarct pe „Emirates”, la returul cu Arsenal.

La 67 de ani, Galliani face fata tot mai greu tensiunii din fotbal

Invinsa in tur, pe “San Siro”, cu 0-4, Arsenal a facut marti seara o prima repriza fabuloasa pe “Emirates”, englezii conducand cu 3-0 la pauza in returul cu AC Milan. Ratarea lui Van Persie, din minutul 58, cand olandezul l-a luat la tinta pe Abbiati, din 2-3 metri, l-a facut pe Galliani sa cedeze. Oficialul milanez a coborat de la oficiala si s-a inchis in vestiar. „Dupa acea ratare, am simtit ca inima nu mai rezista. M-am inchis in vestiar si nici la televizor nu am putut sa ma uit. Pana la urma a venit cineva si mi-a spus scorul final” a declarat Galliani.

”Tunarii” au fost aproape de o revenire istorica

Pana la urma, AC Milan s-a calificat in „sferturi”, alaturi de Benfica Lisabona, care a trecut cu 2-0 de Zenit St.Petersburg, asta dupa ce in prima mansa rusii castigasera cu 3-2. Aseara, urmau sa se joace meciurile FC Barcelona – Bayer Leverkusen (3-1 in tur) si APOEL Nicosia – Ol.Lyon (0-1 in tur).

author avatar
Cristi Ionita
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger