AcasăSPORTAdministrarea drepturilor comerciale ale F1, pe mana unei femei

Administrarea drepturilor comerciale ale F1, pe mana unei femei

Afacerea lui Bernie Ecclestone a ajuns pe mana Sachei Hill

Sacha Woodward-Hill, in varsta de 44 de ani, se va ocupa de administrarea drepturilor comerciale ale Formulei 1 in perioada in care omul de afaceri britanic Bernie Ecclestone va fi judecat pentru coruptie, la Munchen.

Afacerea lui Bernie Ecclestone a ajuns pe mana Sachei Hill

De profesie avocat si cu o prezenta discreta, Sacha Woodward-Hill este mana dreapta a lui Ecclestone si conduce departamentul juridic al Formula One Group. Ea a fost implicata in ultima vreme in toate afacerile importante incheiate de Ecclestone cu privire la Marele Circ. „Este una dintre putinele persoane din F1 in care Bernie are incredere totala. In afara de Ecclestone, ea este singura persoana care intelege labirintul financiar al firmelor ce guverneaza acest sport”, au caracterizat-o pe Sacha Woodward-Hill surse din sistem. De curand, Ecclestone a admis ca va avea nevoie de ajutor in perioada in care va comparea in fata tribunalului din Munchen. Procesul a inceput joi si sunt prevazute, in total, 26 de zile de audieri, pana la 16 septembrie. In aceasta perioada, britanicul in varsta de 83 de ani trebuie sa se prezinte la audieri de doua ori pe saptamana, marti si miercuri.

Sacha Woodward-Hill

Administratorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, Bernie Ecclestone, este acuzat pentru mituirea unui bancher german. El risca pana la zece ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat ca i-ar fi platit 44 de milioane de dolari mita germanului Gerhard Gribkowsky, pentru ca acesta sa convinga conducerea bancii de stat BayernLB, la care lucre, sa vanda drepturile comerciale ale Formulei 1 fondului de investitii CVC Capital Partners.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger