AcasăRecomandariAdio, "tiki-taka"! Steaua prefera "cicalaca cichi cea"

Adio, „tiki-taka”! Steaua prefera „cicalaca cichi cea”

Emblema fotbalului romanesc este terfelita de oamenii cu decizie de pe banca tehnica. Daca la Mihai Stoica refuleaza neimplinirile copilariei, antrenorul Laurentiu Reghecampf socheaza prin tupeul neobrazat si nonsalanta cu care minte.

Sotii Reghecampf i-au botezat copilul lui Piti Talent
Urmandu-l pe Reghecampf la Craiova

Chiar daca pregateste cea mai titrata formatie din Europa de Est, targovisteanul Laurentiu Reghecampf se comporta tot ca si cum i-ar alerga pe Mamele si Pana de la Chiajna. Diplomatia este cuvant tabu in Ghencea, educatia s-a impotmolit de „arogante, arogante, tot timpul arogante”, iar cultura se rezuma la Piti Talent. Cand vine vorba de team-building, nimeni nu-i intrece pe stelisti. Astfel, asta-iarna, gratie lui „Regheman”, jucatorii si-au clatit ochii cu spectacolul „Taierea porcului”, pe muzica inegalabilului fin! Din cand in cand, stelistii mai rup si usile carciumilor din Capitala, ca doar n-o fi sa se duca la teatru, cum proceda Mircea Lucescu prin anii ’80 cu alde Mateut, Andone si Raducioiu! De-a dreptul demodat, „nea Mircea” i-a dus si pe rapidisti, prin Viena, in vizita la casa in care si-a petrecut ultimele zile din viata Wolfgang Amadeus Mozart, iar ucrainenilor din lotul lui Sahtior, desi de patru ori oaspetii Barcelonei in mandatul sau, mereu le-a inchiriat un ghid care sa le prezinte/ explice in cele mai mici detalii insemnatatea fiecarui obiectiv, de la Sagrada Familia si pana la Palatul Guell.

Andre Rieu pe ArenaA, in fata a 50.000 de fani ai Ajaxului

Doua aspecte socheaza in faptele petrecute duminica seara pe „Giulesti”, cand staff-ul tehnic al Stelei a fost completat cu Piti Talent, manelistul aparand la vestiare imbracat intr-un trening oficial al echipei „militare”: 1. Un personaj de asemenea teapa a ajuns sa stea in preajma fotbalistilor de la Steaua! Vorbim, totusi, de o fosta castigatoare a Cupei Campionilor! La Amsterdam, de pilda, jucatorii Ajaxului, dar si fanii din tribune sunt delectati cu acordurile sublimului Andre Rieu, violonist, compozitor si dirijor de renume international, fondator al „Johann Strauss Orchestra”. 2. Reghecampf a declarat, ieri, ca el nu are nicio raspundere pentru acest eveniment, „rapidistii ar trebui intrebati cum a ajuns Piti Talent acolo”. Da, de parca giulestenii l-au imbracat pe talentosul ala in treningul oficial al staff-ului tehnic stelist!

Piti Talent pe tunelul de la vestiare, in Giulesti

Pe Facebook, Talent devine Rege

Finul antrenorului Laurentiu Reghecampf isi promoveaza imaginea si-n spatiul virtual. Are cont pe Facebook, insa aici nu mai este Talent, ci Rege. Da, ati citit bine, Piti Regele este „nick-name-ul” cantaciosului pe care Reghecampf l-a carat dupa el ca pe geamantan, de la Craiova pana-n Ghencea via Chiajna!

MM, provocatorul de serviciu al Ligii 1

Steaua 2013 a ajuns sa fie detestata chiar si de o parte a propriilor fani si din vina managerului Mihai Stoica. Instigatorul numarul 1 din fotbalul romanesc se remarca exclusiv prin scandalurile provocate, meritele sale in ascensiunea echipei coborand spre zero. De la jigniri adresate rivalilor din campionat si pana la replici taioase cu fostele glorii ale clubului Steaua, MM provoaca prin orice aparitie pe stadioanele tarii.

Mircea Lucescu, mai mult decat un antrenor pentru jucatorii sai
author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.992 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger