AcasăSPORTADIO, organizarea meciurilor de la EURO pentru România? Puterea europeană care vrea...

ADIO, organizarea meciurilor de la EURO pentru România? Puterea europeană care vrea să ne fure partidele de la turneul final

UEFA-Euro2020ADIO, organizarea meciurilor de la EURO pentru România? Puterea europeană care vrea să ne fure partidele de la turneul final

Criza provocată de noul coronavirus ar putea aduce decizia, din partea celor de la UEFA, ca turneul final EURO 2020, amânat pentru anul acesta, să se desfăşoare într-o singură ţară.

Astfel, au apărut imediat variantele de unică ţară organizatoarea. Una dintre ele este Marea Britanie. Oliver Dowden, ministrul Culturii, ar fi anunţat UEFA că progresul cu privire la campania de vaccinare înseamnă că Marea Britanie va avea spectatori pe stadioane înainte de majoritatea ţărilor din Europa.

Stadionul Wembley va găzdui semifinalele şi apoi finala, la 11 iulie, dar surse din guvern spun că dacă li se va cere organizarea a mai multe meciuri răspunsul va fi pozitiv.

Propunerea a devenit posibilă datorită planului lui Boris Johnson de revenire după pandemie”, anunţă Times.

Şi Israel vrea să organizeze singur turneul final

Israelul s-a oferit să găzduiască meciuri de la EURO 2020, competiţie amânată pentru această vară din cauza pandemiei de coronavirus, dacă evoluţia COVID-19 nu va permite organizarea de jocuri în cele 12 oraşe stabilite iniţial.

Un purtător de cuvânt al Federaţiei israeliene de fotbal a confirmat demersul făcut către Uniunea europeană de fotbal (UEFA) şi preşedintele său Aleksander Ceferin.

Deocamdată, la această dată, UEFA plănuieşte disputarea turneului final cu 24 de echipe între 11 iunie şi 11 iulie în 12 oraşe, inclusiv capitala României, Bucureşti.

author avatar
Andrei Ștefan
389 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger