AcasăSPORTAdio, Ghencea! Becali anunta ca Steaua nu va mai disputa niciun meci...

Adio, Ghencea! Becali anunta ca Steaua nu va mai disputa niciun meci pe legendarul stadion

Terenul din Ghencea va fi amintire pentru FC Steaua

Deranjat ca trebuie sa participe la licitatie de fiecare data cand vrea sa inchirieze arena din Ghencea, finantatorul Gigi Becali a anuntat mutarea echipei „cu titlu definitiv” pe „National Arena”.

Terenul din Ghencea va fi amintire pentru FC Steaua

Steaua a inregistrat cele mai notabile succese din istoria clubului pe stadionul din Ghencea, insa Gigi Becali nu vrea sa mai auda de reluarea colaborarii cu Ministerul Apararii Nationale.

„Ori de cate ori vreau sa joc in Ghencea, se face licitatie. Daca vrem acolo, niciodata nu stim cat trebuie sa platim, asa ca mai bine joc pe «National Arena»! Pa-pa, Ghencea!”, a declarat, ieri, latifundiarul din Pipera. Si, totusi, Steaua va pastra o relatie apropiata cu MApN-ul in baza contractului de inchiriere a terenurilor de antrenamente. „Da, contractul de inchiriere a bazei de antrenament este rezolvat. Parca e facut pe trei ani, eu asa stiu, dar o sa-l intreb pe Argaseala ca sa fiu sigur. Pai, aici e altceva, se cunosc toate sumele pe care trebuie sa le platim, nu ca la stadion”, a pus punct subiectului Gigi Becali.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
598 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger