AcasăSPORTAdio, Barcelona! Ma voi intoarce antrenor!

Adio, Barcelona! Ma voi intoarce antrenor!

Xavi, asaltat de jurnalisti la ultima sa conferinta ca jucator al Barcelonei

Dupa 17 ani petrecuti la echipa mare a Barcelonei (24 cu tot cu juniorat), Xavi Hernandez si-a anuntat pelcarea de la gruparea „blaugrana”. Provocarea finalului de cariera: Al Sadd, din Qatar!

Xavi, asaltat de jurnalisti la ultima sa conferinta ca jucator al Barcelonei

Supranumit „Creierul”, Xavi (35 de ani) a tinut joi o conferinta de presa ce nu va fi uitata prea curand de jurnalistii catalani. „Inainte sa raspund intrebarilor, vreau sa confirm plecarea mea de la FC Barcelona. Este o decizie definitiva, dificila si care nu a fost simplu de luat”, si-a inceput discursul legendarul mijlocas. Cel mai titrat fotbalist spaniol din istorie a confirmat ca i s-a propus prelungirea contractului pana in 2018, insa oferta gruparii Al Sadd n-a putut fi refuzata. „In ultimele saptamani mi-au oferit prelungirea pana in 2018, dar eu luasem decizia de a pleca. Le multumesc fanilor si sper sa nu dezamagesc pe nimeni. Obiectivul meu principal este sa ma intorc acasa in viitor.  Am sa revin ca antrenor, veti vedea! Acum, este momentul unei schimbari. Am un proiect atractiv in Qatar, la Al Sadd, dar ma voi ocupa si de Academia Aspire. Voi lucra acolo alaturi de fratii mei, Oscar si Alex”.
Sambata, la partida cu Deportivo La Coruna, Federatia Spaniola de Fotbal ii va inmana lui Xavi trofeul campioanei din Primera Division, FC Barcelona. Este al 23-lea din istoria clubului si al 8-lea pentru Xavi!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger