AcasăRecomandariAdio, autostrazi, pa-pa, Euro 2020!

Adio, autostrazi, pa-pa, Euro 2020!

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe contractul semnat de Romania cu UEFA, ca tara noastra se pregateste sa-si incalce pentru prima data cuvantul dat.

Arena Nationala, pregatita sa gazduiasca meciuri la Euro 2020

In prag de alegeri prezidentiale, Guvernul Ponta le-a dat romanilor o veste care numai bucurie n-a produs: nu se vor mai construi autostrazi in tara, ci doar drumuri expres, care cica oricum ar fi cam tot aia. Spusele ministrului Transporturilor, Ioan Rus, au fost traduse si la Nyon, acolo unde este sediul UEFA, forul fotbalistic suprem de pe continent, adica fix institutia care cu mai putin de o luna in urma alegea capitala noastra drept gazda pentru 4 meciuri de la „europeanul” din 2020. Succesul raportat de proiectul pe care l-a initiat Mircea Sandu in mandatul sau la Federatie s-a bazat si pe o serie de angajamente luate de Guvernul Romaniei. Ce le-a promis premierul Victor Ponta celor de la UEFA? Printre altele, si o infrastructura rutiera dezvoltata, cu macar o autostrada care sa lege Bucurestiul de Occident via Ungaria.
Nu-i exclus ca la aflarea vestii ca romanii n-au de gand sa mai construiasca nicio autostrada, Platini sa aleaga alt oras in care sa se organizeze turneul final aniversar al Campionatului European.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger