AcasăSPORTAdidas și Kanye West, război de 1,5 miliarde dolari

Adidas și Kanye West, război de 1,5 miliarde dolari

Kanye West acuză din nou brandul Adidas, după ce nemții au continuat să lanseze pe piață ceea ce el numește „Yeezy-uri falși”.  West, care acum și-a schimbat numele de scenă în „Ye”, a aflat despre planurile Adidas de a da undă verde lansării modelului „Steel Grey” 350 V2, care, susține americanul, ar include designurile create de el.

Artistul și-a atacat fostul partener de afaceri pe Instagram cerând practic un boicot împotriva firmei.

„Nimeni care îl iubește pe Ye să nu cumpere aceste Yeezy-uri falși! Nu am făcut niciodată aceste combinații de culori, nu sunt plătit pentru ele și tot Adidas mă dă în judecată. Noile modele 350 sunt penibile și toată lumea știe asta. Nu numai că lansează combinații de culori false care nu sunt aprobate, mă dau în judecată pentru 250 de milioane de dolari! Pe lângă asta, nici nu mă plătesc pentru acești pantofi pe care îi pun în vânzare și au numele meu pe ei”, a acuzat Kanye West.

Deocamdată, nu sunt dovezi cum că Adidas ar fi depus vreo plângere împotriva cântărețului.

Părea să existe o posibilă cale către reconciliere între Ye și Adidas după ce rapperul a fost fotografiat întâlnindu-se cu CEO-ul companiei, Bjorn Gulden, săptămâna trecută, dar acest lucru nu mai pare să să fie posibil acum.

Compania a început să vândă din nou produse Yeezy în mai 2023 după ce a rupt legăturile un contract de 1,5 miliarde de dolari cu rapperul din Chicago și a încercat să blocheze 75 de milioane de dolari din fondurile Yeezy în contul său bancar.

author avatar
Mihail Ioan
565 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger