AcasăSPORTAdidas a incercat sa-l "fure" pe Messi pentru Bayern, Real sau Chelsea!

Adidas a incercat sa-l „fure” pe Messi pentru Bayern, Real sau Chelsea!

Lionel Messi este dusmanul numarul 1 al jucatorilor madrileni

Gigantul german Adidas vrea cu orice pret sa-l vada pe Lionel Messi purtand alt tricou decat pe cel al dusmanilor americani de la Nike!

Lionel Messi este dusmanul numarul 1 al jucatorilor madrileni

Sponsori ai genialului fotbalist argentinian, nemtii isi doresc ca Messi sa joace pentru o formatie aflata, evident, in sfera lor de influenta. Conform El Mundo Deportivo de ieri, alegerea Adidas a fost Bayern Munchen, cu urmatoarea propunere facuta direct starului Barcelonei: 250 de milioane de euro suma de transfer (fix cat reprezinta clauza de reziliere!), salariu lunar de doua milioane de euro. Banii ar fi urmat sa fie platiti in sistem 50-50% de catre Adidas si Bayern, insa Messi nici n-a vrut sa auda de aceasta mutare, motiv pentru care negocierile cu sefii clubului n-au fost demarate. „Si, totusi, Adidas a mai incercat de doua ori sa-l ia pe Leo de pe «Camp Nou»”, a dezvaluit publicatia catalana.

De data aceasta, concernul planuia un transfer fie la Real Madrid (!), fie la Chelsea Londra, si ele echipe imbracate de Adidas. Raspunsul primit a fost identic: „Nu plec de la Barcelona, cu atat mai putin pentru Real!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger