AcasăSPORTAdi Mutu: Piti, vrem sa atacam

Adi Mutu: Piti, vrem sa atacam

Piturca si Mutu sau liderul de pe banca si cel din teren

Cel mai valoros fotbalist roman se plange de strategia ultradefensiva care-l caracterizeaza pe selectionerul Victor Piturca.

Piturca si Mutu sau liderul de pe banca si cel din teren

Despre meciul amical cu Uruguay (astazi, ora 20.30), Adrian Mutu sustine ca Romania poate obtine victoria doar daca va pune presiune pe adversar si va ataca. Vorbele internationalului de la Cesena, rostite ieri, s-au vrut, de fapt, un mesaj transmis lui Victor Piturca, antrenor preocupat mai degraba sa nu primeasca gol decat sa joace ofensiv.

„Jucam cu o forta, o echipa care a castigat Copa America. O sa fie un meci foarte dificil, e clar ca, valorific, ei sunt peste noi. Noi speram sa avem o forta de grup, sa fim compacti si sa atacam cu mai multi jucatori decat de o facem de obicei! Este important sa le punem probleme, altfel, meciul va fi intr-o singura directie”, a precizat Adrian Mutu. In alta ordine de idei, atacantul in varsta de 33 de ani s-a referit si la sansele „tricolorilor” in viitoarele preliminarii, pentru CM 2014: „N-as vedea-o asa favorita pe Olanda in grupa noastra, pentru ca a mai fost favorita o data si a terminat pe locul 2. Personal, sunt la o varsta destul de inaintata si cred ca acesta e ultimul meu tren. Voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a ajuta Romania sa se califice”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger