AcasăSPORTAdevarul despre vizita la Bucuresti a superstarului Barcelonei: Messi la Intact, sosia...

Adevarul despre vizita la Bucuresti a superstarului Barcelonei: Messi la Intact, sosia la Buftea!

Stirea publicata, ieri, de „Gazeta Sporturilor”, potrivit careia Lionel Messi a facut o vizita incognito in Romania, pentru a filma o reclama la Pepsi, este infirmata, practic, de site-ul FC Barcelona, care noteaza ca antrenorul Guardiola a condus, luni, doua antrenamente, iar singurul absent a fost olandezul Affelay.

Messi, omul numarul 1 al catalanilor

Informatia conform careia Lionel Messi ar fi sosit pe furis la Buftea – locul unde s-a turnat si olecuta din „Avatar” – a pus pe jar, ieri, intreaga presa sportiva. In primul rand, a bagat in fibrilatii redactiile PRO TV, Sport.ro si ProSport, toate aflate sub umbrela Trustului Pro, care trust Pro detine si studiourile Buftea, deci angajatii lui Adrian Sarbu ar fi trebuit, in mod normal, sa afle primii.

Reclama mascata?

"El Mundo Deportivo" a publicat imagini de la antrenamentul de luni dimineata: Messi e acolo!

„Gazeta Sporturilor” a publicat stirea, integral, pe prima pagina, semn ca aceasta ori a parvenit jurnalistilor destul de tarziu, ori echipa lui Tolontan nu a avut suficiente amanunte pentru a dezvolta subiectul in interior. Sub titlul „Ce n-a reusit FRF a izbutit Pepsi – Messi fulger la Bucuresti”, ziarul trustului Intact a notat ca vedeta Barcelona a venit in Romania cu un avion special, intr-un secret aproape total, stirea fiind insotita de o fotografie cu Messi (la un antremanent al Barcelonei), plus un montaj cu doua cutii de Pepsi, una intreaga si alta turtita, pe ultima aparand sigla FRF. Se spune ca intreaga poveste n-ar fi altceva decat o reclama mascata la Pepsi, pusa la cale de „Gazeta Sporturilor”.

Luni, argentinianul a avut doua antrenamente

Site-ul Barcelonei informeaza cine a lipsit de la antrenamentul de luni seara

Ziarul „El Mundo Deportivo” a oferit o prima dovada a prezentei lui Lionel Messi in Catalunya in dimineata zilei de luni, 28 noiembrie: o poza cu starul argentinian antrenandu-se alaturi de coechipierii sai in centrul sportiv de la Sant Joan Despi. In plus, site-ul oficial al campioanei Europei a facut publice, ieri dimineata, imagini de la a doua sedinta de pregatire a zilei de luni, in text fiind trecuta urmatoarea informatie: „Cei 20 de jucatori de la prima echipa, inclusiv Andres Iniesta, refacut dupa o accidentare, s-au antrenat in aceasta dupa-amiaza. Singurul absent a fost olandezul Ibrahim Affelay, in continuare indisponibil”. Concluzie: intre doua antrenamente sub comanda lui Guardiola, Messi n-ar fi putut zbura in Romania nici daca ar fi fost Superman!

Si atunci, cine a filmat la Buftea?

Numarul de ieri al "Gazetei"

Sursele noastre indica faptul ca luni, la Buftea, pret de vreo 10 ceasuri, s-a filmat o reclama pentru Pepsi, insa nu a fost vorba despre un clip cap-coada, ci s-au tras o serie de cadre speciale, chrome, decoruri etc. Intr-adevar, s-a turnat pentru o reclama in care o sa apara starul argentinian Lionel Messi, dar la Buftea n-a participat jucatorul Barcelonei, ci sosia acestuia, Miguel Martinez. Decarul Barcelonei va „aparea” in clip abia la post-productie.

Sosia la Bucuresti, Messi la Londra

Fratii Tony si Ridley Scott (implicati in mega-productiile hollywoodiene „Gladiatorul”, „Top Gun” si „Robin Hood”) au filmat la Buftea prima faza a spotului care urmeaza sa fie lansat pe piata in viitorul apropiat. Se zvoneste ca partea importanta a reclamei va fi trasa la Londra, iar acolo vor sosi, pe langa adevaratul Messi, si Kaka si Arsavin, fotbalisti care de asemenea vor juca un rol imporant in acest spot.

3,5 milioane de euro pe an primeste Lionel Messi de la Pepsi, fiind alaturi de Kaka, Drogba, Henry, Arshavin si Lampard, eroii din clipul publicitar din 2010

Clona lui Messi

Miguel Martinez, cea mai cunoscuta clona a lui Messi

Miguel Martinez este un catalan nascut la Premia del Mar in urma cu 27 de ani. Miguel a devenit cea mai cunoscuta clona a superstarului de la FC Barcelona dupa ce a aparut in mai multe clipuri publicitare si chiar a fost ghid pentru vizitatorii de pe arena „Camp Nou”. In timpul „liber”, Martinez este depanator de sloturi (aparate de jocuri de noroc), dar abia asteapta sa termine programul de lucru pentru a-si prelua rolul de dublura. Sosia lui Messi s-a obisnuit sa ofere autografe, sa faca poze sau sa fie oprit prin cluburile din Barcelona de catre fani.

Laurentiu Teodorescu / Sebastian Stan

author avatar
eNational
556 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger