AcasăSPORTAdevărul despre transferul lui Coman în SUA. Prețul uriaș cerut de finanțatorul...

Adevărul despre transferul lui Coman în SUA. Prețul uriaș cerut de finanțatorul FCSB

Florinel ComanFlorinel Coman

Transferul lui Florinel Coman la Orlando City în MLS nu s-a mai realizat, după ce americanii nu au reușit să ajungă la înțelegere cu finanțatorul FCSB Gigi Becali.

Victor Becali a oferit noi detalii despre situația lui Florinel Coman, de 22 de ani. Impresarul susține că mijlocașul roș-albaștrilor nu și-a dorit de fapt să plece în SUA și crede că va pleca la finalul acestui sezon.

„Îmi doresc să plece. Ar fi momentul să facă pasul la o echipă mai bună. Sincer, SUA nu ar fi un pas bun acum! Nici el nu era foarte încântat de ideea asta. Își dorește un alt fotbal. Cei din SUA nu sunt la nivelul Europei. Poate fi un fotbal văzut de multă lume, dar nu e același nivel. Florinel poate face față cu brio la echipe mai bune, din campionatele puternice.”, a declarat Victori Becali despre internaționalul român pentru gsp.ro.

Gigi Becali susține că au fost mai multe echipe care s-au interesat de Coman. Prețul cerut de finanțatorul roș-albaștrilor este de 20 de milioane de euro. „Până acum, au fost numai tatonări cu Florinel Coman. Întreabă ei, eu le dau răspunsul: 20 de milioane de euro. Ei întreabă, eu le zic 20 de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali potrivit Digi Sport.

Florinel Coman este unul dintre cei mai doriți jucători în acest moment, fiind pe lista celor de la Galatasaray, potrivit presei din Turcia. Și Premier League ar putea fi următoarea destinație a mijlocașului.

author avatar
Andreea Vlad
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger