AcasăSPORTAdamescu vinde Otelul

Adamescu vinde Otelul

Acum doi ani, Dan Adamescu a preluat o formatie campioana, cu milioane de euro in conturi

Directorul general al gruparii Otelul, Narcis Raducan, a anuntat la finalul meciului cu Ceahlaul, scor 0-1, ca proprietarul Dan Adamescu vrea sa vanda clubul galatean.

Acum doi ani, Dan Adamescu a preluat o formatie campioana, cu milioane de euro in conturi

„Va anunt in premiera ca domnul Adamescu, proprietarul clubului, m-a anuntat ca este in discutii extrem de avansate sa vanda clubul”, a dezvaluit Narcis Raducan, care a admis ca Otelul are mari probleme financiare.

Dan Adamescu

„In cateva zile veti afla urmatorul patron. Tocmai de aceea au si fost blocate platile la echipa. Din ce mi-a spus dansul, in proportie covarsitoare, partile au ajuns la un numitor comun. Le-am transmis si baietilor. In cateva zile veti afla tot, important e sa fie stabilitate financiara. Va asigur ca efortul acestor baieti se va concretiza prin faptul ca vom evolua si la anul in prima liga. Acum, asteptam”, a afirmat Raducan, care a dat asigurari ca la Otelul Galati „nu vine vreun magnat arab…”.
Clubul Otelul Galati a fost preluat in 14 septembrie 2012 de „ Nova Group”, firma controlata de omul de afaceri Dan Adamescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger