AcasăSPORTAcuze grave la clubul lui Razvan Lucescu: L-au lasat sa moara!

Acuze grave la clubul lui Razvan Lucescu: L-au lasat sa moara!

"Chucho" Benitez era caracterizat drept un jucator puternic "ca un taur"

Fotbalistul Christian „Chucho” Benitez, care a murit in noaptea de duminica spre luni, la un spital din Qatar, nu a primit ingrijiri din partea medicilor timp de doua ore, sustine Liseth Chalá, sotia atacantului care fusese achizitionat de El-Jaish, echipa antrenata de Razvan Lucescu.

"Chucho" Benitez era caracterizat drept un jucator puternic "ca un taur"

„Liseth, o sa mor, ai grija de copiii mei”, au fost ultimele cuvinte pe care Chucho Benitez le-a adresat sotiei sale, inainte de a fi internat intr-un salon din spitalul „Ahli” din Doha, conform publicatiei ecuadoriene „El Comercio”. Sursa citata sustine ca Liseth si-a sunat tatal, pe Cleber Chala, pentru a-i spune ca sotul ei a murit, dupa ce a asteptat timp de doua ore sa primeasca ingrijiri. „Fiica mea a cerut ca sotul ei sa fie ingrijit cat mai repede. I s-a spus ca medicul nu poate ajunge; ginerele nu a primit ingrijiri timp de doua ore. Christian i-a spus ca are dureri insuportabile si a avut convulsii. Atunci a fost internat, dar era prea tarziu”, a declarat Cleber Chala pentru El Comercio”.

Conform presei, jucatorul a murit din cauza unui stop cardiorespirator, precedat de o peritonita. Trupul neinsufletit al lui „Chucho” va fi adus in Ecuador cu un avion privat pus la dispozitie de patronul clubului El-Jaish, urmand ca jucatorul sa fie inmormantat la Quito. „Chucho” Benitez a fost transferat in urma cu trei saptamani, pentru 11,5 milioane de euro, de la formatia America la echipa El-Jaish, antrenata de romanul Razvan Lucescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger