AcasăSPORTAcuzaţii grave la adresa lui Eduard Novak: și-ar fi premiat ilegal tatăl...

Acuzaţii grave la adresa lui Eduard Novak: și-ar fi premiat ilegal tatăl cu peste 100.000 euro

Ministrul-Carol-Eduard-Novak

Au fost emise acuzaţii grave la adresa ministrul Sportului, Eduard Novak. Acesta și-ar fi premiat ilegal tatăl cu peste 100.000 de euro.

Sindicatul Național din Sport pretinde că ministrul și-a premiat tatăl cu 112.000 de euro după participarea la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020, competiție la care Novak Karoly nu a fost prezent.

Novak Karoly, înregistrat ca antrenor principal

Sindicaliștii spun că inițial, Comitetul Național Paralimpic a stabilit, pe 1 iulie 2021, ca antrenorul principal al lotului de ciclism al delegației României să fie Cristiano Valoppi.

Mai apoi, în Statul de premiere nr. 10702/ 25.10.2021, MTS îl trece pe Valoppi Cristiano la categoria inferioară, de antrenor secund, „pentru a putea să îi acorde suma maximă, de 554.344 de lei (112.000 de euro), tatălui ministrului Sportului, Novak Karoly, pe care il înregistrează direct antrenor principal”.

Nu e primul scandal în care a fost implicat Novak Karoly. În trecut a apărut pe statul de plată al Federației Române de Kaiac-Canoe, de unde a încasat o primă de 156.579 de lei, pentru Jocurile Paralimpice de la Rio (2016).

Cum răspunde acuzaţiilor

Cabinetul ministrul Eduard Novak admite că tatăl ministrului nu a fost la Tokyo, însă susține că totul a fost făcut conform legii.

Tatăl ministrului Novak a fost premiat, dar a fost premiat dintotdeauna, e antrenor emerit în ciclism. La Tokio nu a făcut deplasarea, într-adevăr, pentru că nu au fost disponibile locuri. A fost premiat, dar totul s-a făcut conform legii”, a transmis MTS.

author avatar
Andrei Ștefan
776 afisari

21 COMENTARII

  1. Daca ii ia cineva la puricat pe toti udmristii astia cat au luat cu japca din banii publici o sa vedem ca depasesc romanii.Doar ca nimeni nu baga si peste ei brstil lung al justitiei ca ei sunt dati pe piata ca profesionisti bla,bla! Balcanici si ei.

  2. Un hot ordinar. Păcat că e maghiar căci noi, românii, ii credeam mai puțin balcanici….dar se vede că fura mai rău cc miticii…. Și tot ei fac gat.acelasi rahat de politicieni corupți. Că și ghinionul nemtalau….

  3. Nu cunosc cu amănuntul cele întâmplate . Dar . Pe vremuri aveam și eu posibilitatea de a premia .. Dar în hotărârea – conform căruia s-a acordat acel premiu – mereu a fost inclus textul CONFORM LEGII …. …. …. etc.
    Întreb cu respect : cum a procedat acest ministru ? A avut b a z ă l e g a l ă ?

  4. Ca si avertisment, toti romanasii tampiti, dar mai ales toti cobaii perfect vaxxinati in cap cu serurile minune ale jidanului nazist de Bourla, nu vor mai iesi vii din ukro-na-zia, odata intrati acolo, in tocatorul de carne, ajung acasa in cel mai bun caz numai ologi, in cel mai rau caz in sicrie de zinc, fiindca multi vor fi adunati de pe acolo pe bucati, asa ca aviz amatorilor de senzatii tari, acolo le vor gasi inca din prima zi !! Hai ca nu mai e mult, si incepe prin aprilie – mai si razboiul civil romano-roman din Bukalistan, voi stiti ca ciukanezul maidanez cel gras si obez, dar si extrem de prost de la palatul Infrangerea Globalismului Nazist deja a inarmat toti sekuricii cu ochii albastrii, cam toti au deja arme acasa la ei, asta ca sa stiti ce va asteapta odata ce criminalii astia inchid granitele, incepe macelul de zile mari, iar in Transilvania vor fi numai pogromuri si masacre !! Asa ca, draci prieteni si tovarasi, va fi bine pentru toata lumea 🙂 Ha ha ha 🙂 Scapa numai care poate 🙂 Bai pakaliciule de ciukanez, vrei o sirena in cap miercurea viitoare, atat o sa iti sune acolo, in capul tau mare si prost, pana incepi sa vorbesti iar singur la oglinda aia de vrajitoare, zici ca esti Vrajitorul din Ga-Oz, unde lupta se da intre prostia naturala a ta, si ceilalti !!

  5. ,,Oi ghermec!tipa o babornita madiara in autobuzul spre Sovata!Mult person ,vartabuzul nu inkeape atita person ,se vaita hribauca madiara de 75 de ani! Vai ,oh ,ghermek ,uite e doi si vartabuzul abia intilneste pe cel de ora doi din Sovata se vaita baba madiara”A ajuns la 75 de ani si boscorodeste intr-o limba aiurita ,nici madiara ,nici Romana!

  6. INTR-O TARA PIERDUTĂ SAU PROST CROITĂ KKŢII CONDUC IN LOC SA PUTĂ, IAR CODUCATORII ADEVĂRATI NU POT CONDUCE DE KAKI…………..

  7. Tată…măi tată ai că are ministerul euroi ,rezolv eu ca menistru șmeker ca totul să fie legal ! Dă-i drakului de vatriști HuDeMeRE e la ciolan trebuie să profităm.
    (DNA nu -l poate sălta ca nu are dubă specială)

  8. Ei ce să spun, șoc și groază, țara toată e-n stop cardio-respirator!
    Cum e posibil așa ceva, într-o țară în care politicenii sunt preocupați în primul rând de binele poporului? Cum?? Când, vorba aia, nimeni nu fură în România, se trezește domnul acesta fără picioare să fure cu mânuțele! Ce uom rău, domnule!
    Noi, miticii, care se știe că furăm și aerul pe care-l respirăm, protestăm viguros pentru însușirea ilegală a denumirii de „hoț” de către acest domn fără picioare, care face de rușine Ardealul, Transilvania și, în general, regiunea nord-vestică, unde se știe că cinstea și onestitatea sunt proverbiale. Acolo, în Ardeal, nu doar că-ți găsești portofelul pierdut pe stradă după două săptămâni, dar toți cei care-l văd bagă și bani în el, din sărăcia și nevoile lor…
    Doamne-Doamne… unde-a ajuns lumea asta, un domn maghiar fără picioare, și ministru pe deasupra, să fure cu mânuțele??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger