AcasăSPORTAcuzatii grave in tabara campioanei Romaniei, chiar inaintea meciului care va decide...

Acuzatii grave in tabara campioanei Romaniei, chiar inaintea meciului care va decide prezenta in semifinalele Ligii Campionilor

Cu doua zile inaintea meciului din deplasare cu Ferencvaros, din etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea a ramas fara una dintre cele mai constante jucatoare, pivotul Ionela Stanca.

Ionela anunta ca ar vrea sa dea Oltchimul pentru un contract in Franta

Ionela Stanca a depus memoriu, in urma cu o luna, pentru a deveni jucatoare libera de contract si nu a acceptat sa mai fie intoarsa din drum, asa cum au reusit oficialii Oltchimului cu Silvia Navarro si Alexandrina Barbosa.

Petre Berbecaru este lider in organigrama clubului

Astfel, ieri, dezlegata de orice obligatii contractuale, Ionela Stanca nu a facut deplasarea la Budapesta, spre disperarea presedintelui clubului Oltchim, Petre Berbecaru: „Este prima handbalista din Romania care ne intoarce spatele, desi a mancat o paine buna la noi timp de sase ani. Dar cred ca noi suntem de vina pentru tot, trebuia sa stiu ca daca o jucatoare tradeaza o data, va trada si a doua oara. De aceea, atentionez toate cluburile interesate de un contract cu ea ca nu o intereseaza decat propria persoana si nu ezita sa tradeze!”.

Ionela Stanca pare sa nu fie singura handbalista care fuge de Oltchim. Presa din Muntenegru anunta ca super-vedeta Katarina Bulatovici a ajuns la un acord cu Gyori ETO, campioana Ungariei, si va negocia o despartire amiabila de gruparea din Zavoi.

author avatar
Cristi Ionita
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger