AcasăSPORTActionarul Ionut Negoita vrea sa dea afara toti angajatii FC Dinamo, de...

Actionarul Ionut Negoita vrea sa dea afara toti angajatii FC Dinamo, de echipa urmand sa se ocupe subalternii lui de la „Rin Hotel”!

Ultimul gand al actionarului Ionut Negoita: vrea sa dea afara toti angajatii FC Dinamo, iar de echipa se se ocupe subalternii lui de la „Rin Hotel”!

Ionut Negoita are planuri "marete" cu Dinamo

In pline tratative cu Nicolae Badea pentru impartirea puterii la FC Dinamo, inlocuitorul lui Cristi Borcea in actionariat a ticluit un plan prin care sa preia controlul total asupra clubului.

Bogdan Balanescu si-a facut incalzirea cu arbitrul Szekely

Convins ca actualul presedinte al Consiliului de Administratie nu-i va acorda niciodata mult-ravnitul procent de 51%, Ionut Negoita incearca sa-si impuna oamenii pe toate liniile ierarhice. Astfel, ziarul „National” a aflat ca Negoita l-a anuntat pe Nicolae Badea ca  vrea sa-i dea afara pe toti angajatii clubului Dinamo, in locul lor urmand a fi adusi apropiatii omului de afaceri. Asta se va intampla imediat dupa mutarea birourilor FC Dinamo de la Hotel Caro (bulevardul Barbu Vacarescu) la „Rin Hotel”, stabilimentul de patru stele pe care fratele edilului de la Sectorul 3 il detine in cartierul Vitan Barzesti. Nu-i exclus ca „specialistii” propusi de Ionut Negoita sa se ocupe de echipa sa fie, de fapt, cameristele si receptionerii de la „Rin Hotel”.

Omul lui Danilescu, propus presedinte

Cea de-a treia dorinta a lui Ionut Negoita este promovarea direct in functia de presedinte al FC Dinamo a actualului secretar general al clubului, Bogdan Balanescu. Adus in Stefan cel Mare de Constantin Danilescu, Balanescu a ocupat mai intai functia de director al centrului de copii si juniori. Ca secretar general, s-a remarcat prin scandalul provocat in octombrie 2012 la derbiul cu Rapid, cand televiziunea DigiSport l-a surprins intr-o ipostaza macar ciudata: Bogdan Balanescu ii strangea mana „asistentului” Zoltan Szekely, prefacandu-se ca i-o saruta. „Ca sa-i oftic pe rapidisti, am dat mana cu domnul Szekely, dar mi-am pupat-o pe a mea! A fost doar o gluma, nimic mai mult”, si-a explicat gestul oficialul dinamovist.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.076 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger