AcasăSPORT“Acord total”! Radu Drăgușin a ales unde va juca

“Acord total”! Radu Drăgușin a ales unde va juca

Radu Drăgușin este printre jucătorii cu mare căutare în acest început de an. Fundașul român al celor Genoa este solicitat cu insistență de cluburile Napoli, Tottenham și Bayern.

Dacă pentru o noapte părea că românul este ca și transferat la Bayern Munchen, lucrurile au luat o altă întorsătură. Drăgușin vrea la Totteham!

Să fie Mircea Lucescu omul-cheie în decizia jucătorului? „Il Luce” a declarat public ce părere are despre “telenovela” Drăgușin. Titratul antrenor consideră că Radu Drăgușin (21 de ani) ar trebui să își continue cariera în Premier League, cu Tottenham. El susține că stilul său se potrivește mai bine în contextul campionatului englez, caracterizat de accentul pus pe forță, o trăsătură distinctivă a jucătorului.

M-am întâlnit de câteva ori cu el în perioada în care era la Juventus. Are niște calități foarte notabile… În primul rând, toate cluburile mari își doresc jucători tineri pentru a investi pe termen lung. În acest moment, campionatul englez oferă o evaluare precisă a valorii lui! Calitățile fizice îl recomandă pentru jocul în Anglia.

Campionatul Italiei este mult prea tactic, cel al Spaniei este tehnic, ambele fiind dezavantajoase pentru Radu. Având în vedere calitățile sale, Premier League este opțiunea ideală! Ar face față fără probleme la Tottenham. Este în perioada de învățare, fiind tânăr. Este dificil să îl schimbi pe un jucător de 30 și ceva de ani, dar el se va descurca„, a afirmat Lucescu.

Pe de altă parte, nemții de la Bayern ar fi dispuși să ofere clubului Genoa suma de 24 de milioane de euro, plus alte 6 milioane de euro bonusuri, în funcție de prezențele lui Drăgușin în tricoul bavarez și de calificarea în Champions League.  Suma totală de transfer s-ar ridica la 30 de milioane de euro, atât cât cere Genoa!

Iar luni seară, cărțile păreau făcute pentru Bayern, dar… Jurnalistul Florian Plattenburg, specialist în 1.Bundesliga, a anunțat că s-a stabilit o înțelegere deplină între Tottenham și Genoa. „Acord total”! Neamțul a dezvăluit și cifrele transferului: contract până în 2029 și 25 de milioane de euro plus 5 milioane bonusuri pentru Genoa!

CITEȘTE ȘI

Drăgușin, în „Groapa cu lei” din Premier League

author avatar
Mihail Ioan
893 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger