AcasăSPORTAcord CFR Cluj - Dan Petrescu!

Acord CFR Cluj – Dan Petrescu!

Dan Petrescu revine să antreneze în România, după eșecul din Coreea de Sud. „Bursucul” și-a dat demisia de la Jeonbuk după opt partide fără victorie. A lăsat echipa pe ultimul loc în clasament, cu doar 3 puncte obținute în 5 etape.

CFR Cluj„A fost o perioadă extraordinară alături de cei mai buni jucători şi fani la cea mai bună echipă din Asia. Voi prețui experienţa, timpul şi dragostea pentru echipă şi voi continua să o susţin pe Jeonbuk Hyundai când mă voi întoarce în ţara mea natală. Vă mulţumesc din nou”, a declarat antrenorul român la plecarea din Coreea.

Dan Petrescu se va întoarce pe banca celor de la CFR Cluj, după ultimele informații venite din Gruia. Patronul Ioan Varga ar fi bătut, deja, palma cu el și îl așteaptă să revină în țară pentru a prelua echipa. Acest lucru nu poate decât să îi bucure pe suporterii clujeni, care îl așteaptă cu disperare înapoi pe Dan Petrescu, antrenor sub conducerea căruia CFR Cluj a reușit să cucerească de 4 ori titlul Ligii 1.

Fanii au lansat în spațiul public mesaje precum „Petrescu, iartă-ne!”, sau „singurul care poate resuscita CFR e Petrescu”.

Deși au fost umiliți în cupă de Corvinul Hunedoara, scor 4-0, CFR-ul și-a revenit foarte repede. În duelul cu Rapid, de pe Giulești, “feroviarii” au reușit să demonstreze că eșecul din cupă a fost doar o scăpare și că încă sunt o echipă puternică, învingând Rapidul cu scorul de 4-1.

Dan Petrescu va fi responsabil de următorul duel al Clujenilor, care este cu liderul campionatului, FCSB. Obiectivul rămâne locul 2, poziție de pe care pot ataca grupele Conference League. Ultima dată când au ajuns în faza grupelor a fost în sezonul 2022-2023, tot cu Dan Petrescu antrenor.

Parcursul echipei a fost unul bun atunci, fiind eliminați de Lazio din play-off-ul pentru optimile de finală, după o dublă în care scorul la general a fost de doar 1-0 pentru italieni.

author avatar
Mihail Ioan
328 afisari

1 COMENTARIU

  1. După rezultate deosebite, marele antrenor Dan Petrica, se întoarce acolo unde se plângea ca nu e apreciat. Mai știu eu pe unii asemenea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger