AcasăSPORTAcoperisul stadionului lui Twente s-a prabusit

Acoperisul stadionului lui Twente s-a prabusit

O parte a acoperisului Stadionului “De Grolsch Veste”, din Enschede (Olanda), s-a prabusit, mai multi muncitori fiind prinsi sub daramaturi.

Politia a facut un prim bilant al accidentului de la stadionul formatiei Twente Enschede: o persoana a murit si 14 au fost ranite. 10 dintre raniti au fost dusi la spital, doi aflandu-se in stare grava. Operatiunile de cautare a oamenilor prinsi sub darmaturi continua. Politia foloseste caini si camere de filmat.

Mai multi muncitori care lucrau la renovarea Stadionului “De Grolsch Veste”, din Enschede (Olanda), au fost prinsi sub daramaturi, dupa ce acoperisul uneia dintre peluze s-a prabusit si a distrus in mare masura peluza.

Muncitorii lucrau la renovarea arenei pe care evolueaza Twente Enschede, campioana Olandei din 2010. Conducatorii lui Twente doreau sa mareasca numarul de locuri al stadionului.

Conform primelor informatii, muncitorii ar fi vinovati pentru accident. Mai multe ambulante si doua elicoptere se afla la stadion pentru a prelua ranitii. Aflat in cantonament la Zeeland, alaturi de echipa, Joop Munsterman, presedintele clubului Twente, a plecat rapid catre Enschede, dupa ce a fost informat in legatura cu accidentul de la stadion.

author avatar
Cristi Ionita
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger