AcasăSPORTAccidentul lui Schumacher: Imaginile surprinse de camera atasata de casca germanului, analizate...

Accidentul lui Schumacher: Imaginile surprinse de camera atasata de casca germanului, analizate (VIDEO)

(foto: yourautostuff.com)

Specialistii francezi, care au deschis o ancheta pentru a stabili conditiile in care s-a produs accidentul foarte grav suferit de Michael Schumacher, in urma cu aproape o saptamana, pe o partie din Maribel, au la dispozitie o proba care poate face lumina in acest caz.

(foto: yourautostuff.com)

Este vorba de imaginile surprinse de camera video instalata pe casca purtata de Schumacher in clipa in care a cazut si s-a lovit cu capul de o bucata de stanca aflata la marginea pistei pe care se afla, pe schiuri. Casca i-a salvat viata, iar acum se spera ca inregistrarea video sa aduca informatii pretioase pentru anchetatori.

In momentul producerii accidentului, germanul se afla pe partie, impreuna cu mai multi cunoscuti, dar si cu fiul sau in varsta de 14 ani. De altfel, conform BBC, pustiul care a fost, fara sa vrea, martor la cumplita scena si si-a vazut tatal plin de sange, ranit la cap, ar fi discutat deja cu expertii, care incearca sa stranga cat mai multe informatii pentru a elucida conditiile in care a avut loc drama.

In tot acest timp, baiatul, sora lui, dar si mama lor, Corinna, sunt in permanenta alaturi de Schumacher, care e internat la clinica din Grenoble inca de duminica. Au trecut sase zile de la accidentul care i-a intrerupt subit vacanta si l-a adus pe multiplul campion de Formula 1 in stare foarte grava, pe mana medicilor francezi. Tot pe un pat de spital l-a prins si ziua lui de nastere. Vineri, Michael Schumacher a implinit 45 de ani, ocazie cu care mai multi fani au venit in fata spitalului in care e ingrijit germanul, pentru a-si arata sustinerea pentru favoritul lor, aflat in suferinta. gestul lor i-a impresionat pe apropiatii fostului pilot, care au tinut sa le multumeasca, public, pentru demersul de suflet.

Cand a fost adus la spital, cu un elicopter ajuns pe partie in cateva minute de la accident, fostul pilot intrase deja in coma. A fost operat, iar acum este in continuare in coma indusa, in stare grava, dar stabila, au anuntat doctorii care ii monitorizeaza in permanenta starea.

[youtube]Hd5J7wiNJxc[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
1.051 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger