AcasăSPORTAccidentata, Simona Halep a pierdut in semifinale la Wimbledon, in fata canadiencei...

Accidentata, Simona Halep a pierdut in semifinale la Wimbledon, in fata canadiencei Eugenie Bouchard

Simona Halep, prima jucatoare din Romania care s-a calificat in semifinelele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, a pierdut, joi, meciul cu Eugenie Bouchard, un meci care ar fi dus-o in finala, alaturi de Petra Kvitova.

Desi romanca a fost prima favorita la castigarea Wimbledon, dupa ce Serena Williams si Na Li au fost eliminate, iar Maria Sarapova a parasit, de asemenea, competitia, Halep a pierdut semifinala cu Bouchard.

In primul set scorul a fost strans. Astfel, dupa ce Bouchard a castigat primul game pe serviciul sau, Halep a revenit si a egalat cu un serviciu bun, conducand apoi cu scorul 2-1, dupa o minge de break, scor egalat imediat de Bouchard, dupa care canadianca a revenit la conducere cu 3-2. Scorul s-a mentinut foarte strans, Simona egaland, 3-3, apoi 3-4 pentru Bouchard si iar 4-4. 4-5 pentru canadianca si, din nou, 5-5. A urmat un 5-6 pentru Eugenie si din nou Simona a egalat ducand meciul in tie-break. Primul set s-a terminat cu 7-6 pentru canadianca.

Cel de-al doilea set a inceput bine pentru Simona Halep, care a deschis scorul, insa, mai departe, controlul a fost preluat de Eugenie Bouchard, romanca reusind sa mai inscrie abia dupa alte cinci puncte alte canadiencei.

Setul II s-a incheiat cu scorul de 6-2 pentru Bouchard care o va intalni in finala pe Petra Kvitova.

Foto: digisport.ro

author avatar
Alina Costache
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger