AcasăSPORTAccident şocant în Formula 1! Monopostul lui Romain Grosjean s-a rupt în...

Accident şocant în Formula 1! Monopostul lui Romain Grosjean s-a rupt în două şi a luat foc (VIDEO)

Romain GrosjeanAccident şocant în Formula 1! Monopostul lui Romain Grosjean s-a rupt în două şi a luat foc

Bolidul Haas F1 pilotat de Romain Grosjean (34 de ani) a luat foc în penultima cursă de Formula 1 a sezonului, Marele Premiu din Bahrain.

Mașina lui Romain Grosjean a luat foc și a fost nevoie de intervenția ambulanței pentru a-i acorda primul ajutor. Cursa a fost întreruptă. Pilotul a reușit să iasă singur din incendiu, ajutat de faptul că bolidul s-a rupt pur și simplu în două părți.

Care este starea de sănătate a lui Romain Grosjean?

Pilotul are câteva arsuri minore pe mâini și pe glezne, fiind în afara oricărui pericol. El se află sub îngrijirea medicilor în acest moment.

Sunt recunoscător că Romaine e în siguranță. Wow… riscul pe care ni-l asumăm nu e de glumă. Pentru cei care uită că ne putem viața în pericol la fiecare cursă, aveți acest exemplu. Le mulțumesc oamenilor care au reacționat imediat și care l-au scos pe Romain în siguranță„, a declarat Lewis Hamilton.

Cursa a fost reluată după 45 de minute

După 45 de minute de la accident, cursa a reînceput cu un tur de reacomodare a piloților. Hamilton este primul, urmat de Verstappen și Perez. Steagul galben a fost ridicat din nou. Lance Stroll a fost lovit din spate de Daniil Kvyat și s-a răsturnat. Bolidul este acum pe marginea pistei. Pilotul a fost scos și este în afara oricărui pericol.

author avatar
Andrei Ștefan
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger