AcasăSPORTAccident HORROR în calificări. Mick Schumacher, primul mesaj după impactul violent. Cum...

Accident HORROR în calificări. Mick Schumacher, primul mesaj după impactul violent. Cum se simte tânărul pilot – VIDEO

Accident HORROR în calificări. Mick Schumacher, primul mesaj după impactul violent. Cum se simte tânărul pilot - VIDEO (foto: captură youtube)

Au fost momente de speriat, pe circuit. Mick Schumacher, fiul multiplului campion Michael Schumacher, a fost implicat într-un accident terifiant, sâmbătă, în calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite.

Mașina pilotată de Mick Schumacher (23 de ani) a lovit puternic un parapet. Incidentul a fost surprins în imagini, iar momentul accidentului e de speriat, mașina fiind avariată serios.

Prima reacție a lui Mick Schumacher

După accident, tânărul pilot de Formula 1, care a fost transportat la spital, ca măsură de precauție, după ce o evaluare inițială stabilise că nu suferise leziuni, a transmis pe o rețea de socializare că era „ok”.

„Vreau să vă spun că sunt ok. Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase. Mașina a fost grozavă, ne vom întoarce mai puternici” – a ales să transmită tânărul pilot, via Twitter.

De altfel, echipa sa anunțase că Mick a fost lăsat să plece din spital și că se întorsese la hotel, potrivit CNN. Ca urmare a acestui incident din calificări, s-a mai comunicat de la nivelul echipei Haas că Mick Schumacher nu va lua startul în cursa de duminică.

Până ca tânărul să ajungă la spital, directorul echipei Hass, Guenther Steiner, a dezvăluit că acesta a vorbit cu mama lui, Corinne. „Am vorbit cu mama lui de câteva ori și am ținut-o la curent. Nu are răni vizibile, dar vor să-i facă investigații”, a povestit oficialul echipei, citat de dailystar.co.uk.



author avatar
Andrei Coman
320 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger