AcasăSPORTAccesul pe „National Arena” la meciul Steaua-Twente se face prin zapada

Accesul pe „National Arena” la meciul Steaua-Twente se face prin zapada

Desi primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut curatarea strazilor laterale care duc spre stadionul „National Arena”, posesorii de bilete pentru partida Steaua – Twente se vor lupta cu nametii si se vor bate pe locurile de parcare.

Ieri dupa-amiaza se incerca deszapezirea intrarii in stadion

Trotuarele strazilor Maior Coravu, Vatra Luminoasa, Tonny Bulandra sau chiar pe B-dul Basarabia erau pline de zapada ieri dupa-amiaza, acestea fiind principalele cai de acces spre „National Arena”, gazda supermeciului Steaua – Twente.

Asa arata ieri strada Maior Coravu

Primarul Sorin Oprescu a cerut atentie speciala pentru deszapezirea strazilor laterale din zona stadionului construit pe banii bucurestenilor, insa, cu 24 de ore inainte de confruntarea din Europa League, zona arata la fel.

Omatul nu deranjeaza pe nimeni

Ieri, se lucra intens doar la intrarea in arena, mai ales in zona VIP, unde o mana de muncitori incerca sa scoata de sub zapada scarile de acces pe unde fusesera primiti jucatorii olandezi, in vederea antrenamentului oficial.

UEFA n-a vrut sa devanseze meciul

Masinile oprite langa arena sunt imposibil de mutat

Stelistii au incercat sa ii faca pe oficialii UEFA sa mute partida cu doua ore mai devreme, motivand conditiile meteo precare, dar forul european nici nu a vrut sa auda. “Nu va exista niciun fel de amanare pentru ca UEFA ne-a spus clar ca o astfel de modificare le-ar da tot programul peste cap”, a declarat Ilie Stan.

Cei de la INMH au anuntat ca, in aceasta dupa-amiaza, este probabil sa ninga, iar la ora partidei sunt preconizate -8 grade Celsius.

author avatar
Sebastian Stan
570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger