AcasăRecomandariAcademia lui Reghe, o poveste de adormit copiii. I-a mintit pe americani...

Academia lui Reghe, o poveste de adormit copiii. I-a mintit pe americani ca a dus Steaua in „sferturile” Ligii Campionilor!

Refuzat de toate cluburile din Liga 1 la care s-a autopropus, Laurentiu Reghecampf s-a razbunat: a inventat o poveste de succes despre o academie de fotbal care ii poarta numele, deschisa in SUA, cu doua locatii, Las Vegas si Henderson.

Fostul antrenor al Stelei planuieste, intr-adevar, sa infiinteze in Statele Unite o scoala de fotbal, dovada ca, pe 7 iulie, si-a facut firma in statul Nevada. „Reghecampf Soccer Academy, LLC” este o companie cu domeniu de activitate limitat (exclusiv fotbal), conform datelor trecute la Registrul Comertului din Nevada. Listata ca activa, firma lui Reghecampf a primit codul de inregistrare E0327912015-4. In acte sunt trecuti doi actionari: Anamaria Reghecampf (domiciliata in Las Vegas, Nevada) si Dan Nicolae (Henderson, Nevada).

A.Prodan: „Avem doua locatii, in Las Vegas si in Henderson”

Cu toate ca abia si-a inregistrat firma, Anamaria Prodan s-a grabit sa anunte ca „Reghecampf Soccer Academy” deja functioneaza. Si o face in doua locatii din statul american Nevada, Las Vegas si Henderson. „Avem foarte multa activitate. Ne-am deschis o academie de fotbal in Las Vegas si lunile astea au fost asa, cu acte, terenuri, cu foarte multe lucruri. Este un vis mai vechi pe care ni l-am indeplinit acum. Avem doua locatii, in Las Vegas si in Henderson”, a declarat „Prodanca” la Sport.ro.
In realitate, singura legatura a „Reghecampf Soccer Academy” cu orasul Henderson este data de resedinta actionarului Dan Nicolae, un roman stabilit de peste 10 ani in SUA, om de afaceri cu activitate in domeniul imobiliar.

O stiati pe asta? Laurentiu a fost la un pas de semifinalele UCL!

Intr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook si preluat ieri de intreaga mass-media, Anamaria Prodan a aratat un afis de promovare a „Academiei” din SUA. Ilustrat cu o poza in care Laurentiu Reghecampf il saluta pe Josep Guardiola, antrenorul lui Bayern, cu ocazia amicalului jucat de campioana Germaniei cu Al Hilal, la Riad, in luna ianuarie, afisul contine o informatie absolut fantastica – Steaua lui Reghecampf a jucat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor! „Laurentiu Reghecampf a fost un fotbalist profesionist care a jucat in Bundesliga (…) A antrenat multe echipe, castigand doua titluri in Romania si o Supercupa. Mai mult, si-a dus echipa pana in sferturile de finala ale UEFA Champions League!”.

„Reghecampf Soccer Academy” n-are terenuri de antrenament

Daca „Reghecampf Soccer Academy” este abia la faza de inceput (fara terenuri pentru antrenamente, vestiare, staff etc), concurenta din Las Vegas deja se pregateste de startul sezonului.
„FC Nevada Elite & Total Futbol Academy” a organizat trialuri pentru copiii cu varste cuprinse intre 10 si 18 ani. Selectia s-a tinut pe 26 iunie la Complexul Sportiv „South Valley”, iar la ea au participat atat baieti, cat si fete. „FC Nevada Elite & Total Futbol Academy” este cea mai cautata scoala de fotbal din Las Vegas, care a format multi jucatori profesionisti din campionatul Statelor Unite.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.358 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger