AcasăSPORTAcademia de Tenis, gata in doua luni

Academia de Tenis, gata in doua luni

Simona Halep abia asteapta sa joace pe terenurile din Academia de Tenis

Capitala Romaniei va avea pana la sfarsitul toameni o moderna Academie de Tenis, construita in complexul sportiv Lia Manoliu.

Simona Halep abia asteapta sa joace pe terenurile din Academia de Tenis

Contractul de proiectare si executie a fost semnat cu „Asocierea SC Unicon SA si SC Asix Design SRL”, prin proiect propunandu-se realizarea a sase terenuri de tenis, cuplate doua cate doua, precum si a doua cladiri anexa, care sa adaposteasca majoritatea functiunilor ce tin de activitatea sportiva. Termenul final de executie este 30 septembrie, dupa cum sustine Sorin Oprescu, primarul Capitalei: „Academia de Tenis este continuarea constructiei infrastructurii sportive promise. Terminarea acestui obiectiv inseamna ca adaugam la infrastructura interna civilizata inca ceva. Vrem sa atingem cotele europene de civilizatie. Sper ca peste doua luni de zile, cel putin constructorul sa finalizeze lucrarea. Se prevad trei tipuri de suprafete de joc, respectiv zgura, acrilic multistrat cu baza cauciucata si prefabricat din cauciuc, cate una pentru fiecare doua terenuri”.
Cele sase terenuri de tenis sunt asezate pe orientarea nord-sud, tocmai pentru a asigura conditii optime de joc, iar valoarea totala a contractului se ridica la suma de 4.532.710 lei. In cadrul Academiei de Tenis va exista un corp principal de cladire, aflat la intrare, care trebuie sa contina o zona de lobby cu receptie si un mic magazin de material sportiv, o cafenea cu bar, vestiarele cu grupuri sanitare si dusuri, cabinetul medical si grupul sanitar pentru clienti si personal.

 

author avatar
National
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger