AcasăSPORTAC Milan si-a cumparat mijlocas defensiv de la Otelul

AC Milan si-a cumparat mijlocas defensiv de la Otelul

Alexandru Tudorie a fost cooptat de AC Milan

Fosta campiona a Romaniei a reusit cea mai spectaculoasa mutare din istoria sa, vanzand un jucator la clubul patronat de Silvio Berlusconi. Culmea este ca Alexandru Tudorie nu a facut nici macar un antrenament sub comanda lui Dorinel Munteanu.

Alexandru Tudorie a fost cooptat de AC Milan

Alexandru Tudorie, international roman Under 15 si Under 16, un fotbalist in varsta de 16 ani, va juca la AC Milan Giovanilli, asta dupa ce a fost urmarit trimp de un an de catre scouterii clubului italian. Initial, de serviciile lui Tudorie se interesasera cei de la Padova, dar chemat la un trial in Italia, milanezii au intrat pe fir si l-au convins sa vina la Milanello.

Galateanul a trecut peste toate testele date si a fost invitat sa asiste pe San Siro la sfertul de finala din Liga Campionilor, cu cei de FC Barcelona. Desi la Otelul juca atacant, pentru juniorii Milanului el va evolua pe postul de mijlocas defensiv. „Idolul meu era Gattuso, dar acum il prefer mai mult pe Boateng”, a declarat Tudorie. De la Otelul, jucatorul preferat este Liviu Antal, iar din echipa all-time, Viorel Tanase. Alexandru va juca la grupa de juniori  lui pregatita de Roberto Lorenzini, unde va fi coleg cu baiatul cel mare a legendei de la AC Milan, Paulo Maldini dar si cu un nepot al presedintelui milanezilor, Adrian Galliani. Christian Maldini joaca pe postul de fundas central, in timp ce Cristian Galliani evolueaza  fundas stanga.

 

author avatar
Sebastian Stan
420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger