AcasăSPORTAC Milan - Barcelona, vezi rezumatul meciului de senzatie! (VIDEO)

AC Milan – Barcelona, vezi rezumatul meciului de senzatie! (VIDEO)

FC Barcelona a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), formatia italiana AC Milan, intr-un meci din etapa a V-a a grupei H a Ligii Campionilor, si si-a asigurat primul loc in clasament.

Miercuri seara s-au disputat ultimele opt meciuri din etapa a cincea din faza grupelor a Ligii Campionilor, iar una dintre cele mai spectaculoase partide s-a desfasurat in nordul Italiei, la AC Milan, unde echipa antrenata de Massimiliano Allegri a intalnit-o pe campioana Europei, FC Barcelona.

Ambele echipe erau deja calificate inaintea acestui meci in optimile de finala. Golurile invingatorilor au fost marcate de Van Bommel ’14 autogol, Messi ’31 din penalti si Xavi ’63, in timp ce pentru gazde au inscris Ibrahimovici ’20 si Boateng ’54.

In celalalt meci al grupei H, echipa ceha Viktoria Plzen a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia bielorusa BATE Borisov. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Bakos, in minutul 42.

Clasamentul grupei H: 1. FC Barcelona – 13 puncte, 2. AC Milan – 8 puncte, 3. Viktoria Plzen – 4 puncte, 4. BATE Borisov – 2 puncte.

Ultimele meciuri ale grupei (6 decembrie): FC Barcelona – BATE Borisov, Viktoria Plzen – AC Milan.

author avatar
Ciprian Purice
993 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger