AcasăSPORTAbramovici l-a ofertat pe Capello

Abramovici l-a ofertat pe Capello

Fabio Capello, un antrenor pe placul lui Abramovici

Miliardarul patron al clubului Chelsea vrea un antrenor a carui voce autoritara sa aduca linistea in vestiarul de pe „Stamford Bridge”. In acest sens, deja l-a contactat pe Fabio Capello, actualul selectioner al Rusiei.

Fabio Capello, un antrenor pe placul lui Abramovici

Presa engleza scrie ca cei doi s-au intalnit in weekend, Roman Abramovici discutand cu Fabio Capello despre viitorul fotbalului, in general, si cel al clubului Chelsea, in mod special. In calitate de sponsor al Federatiei Ruse (Abramovici este cel care-i plateste salariul lui Capello, cifrat la 10 milioane de euro pe an!), patronul gruparii londoneze si-a permis sa-l oferteze pe reputatul tehnician italian, caruia i-a promis un contract la fel de avantajos daca accepta sa preia echipa de pe „Stamford Bridge”. Din cate se pare, Abramovici ar accepta ca Fabio Capello sa ramana in acelasi timp si selectionerul Rusiei, mai ales ca reprezentativa de la Rasarit are programate doar doua meciuri in timpul sezonului regulat din Anglia. „Spre deosebire de alti antrenori, «don Fabio» are avantajul ca-i cunoaste foarte bine pe jucatorii lui Chelsea din perioada cand conducea echipa nationala a Angliei”, a scris „Daily Mail”.

Abramovici

Pana la numirea viitorului manager, londonezii vor sosi la Bucuresti, pentru partida cu Steaua, din Europa League, tot cu Rafa Benitez in fruntea delegatiei. Spaniolul este unul dintre cei mai contestati tehnicieni din istoria Premier League.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger