AcasăSPORTAbramovici face curatenie la Chelsea

Abramovici face curatenie la Chelsea

Abramovici este complet nemultumit de sezonul pe care il are Chelsea

Nemultumit de situatia conflictuala de la Chelsea, patronul Roman Abramovicia intervenit in scandalul dintre antrenorul Andre Villas Boas si jucatori.

Abramovici este complet nemultumit de sezonul pe care il are Chelsea

Oligarhul rus i-a chemat la o sedinta-fulger pe Ashley Cole, Lampard si Essien, “rebelii” care au avut curajul sa sara la gatul lui Villas Boas pe motiv ca nu au fost titulari la Napoli, in prima mansa din optimile de finala Champions League. Abramovici i-a informat pe cei trei fotbalisti ca nu accepta asemenea incidente si ca nu mai el are putere de decizie in cadrul clubului.

Ashley Cole (stanga) plateste scump iesirea la adresa antrenorului Villas Boas

Pentru iesirea sa, Ashley Cole a fost pus pe lista de plecari si amendat cu 200.000 de lire sterline. Fundasul intra oricum in ultimul an de contract cu Chelsea astfel ca londonezii spera sa-l vanda in vara pentru a nu-l pierde liber de contract. Essien a scapat de amenda, dar va avea aceeasi soarta ca Ashley Cole, urmand sa plece si el din vara. Un adevarat simbol pe “Stamford Bridge”, este de mai bine de un deceniu la Chelsea, Lampard are si el zilele numarate. Totusi, in conditiile in care internationalul englez a ajuns la 34 de ani, in cazul sau se va accepta o despartire in conditii amiabile. Concret, Lampard ar urma sa fie lasat sa plece in Liga Nord-Americana dupa Euro 2012. In ciuda aparentelor, antrenorul Villas Boas nu se mai bucura de sustinerea lui Abramovici, returul cu Napoli, care incepe de la 1-3, urmand a fi meciul decisiv pentru tehnicianul portughez.

author avatar
Cristi Ionita
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger